Yıldızlar Mersin’de parlıyor

Yıldızlar Mersin’de parlıyor

Voleybolda yıldız milli takımları Mersin’de grup eleme müsabakalarında aldıkları sonuçlarla Türkiye finalleri yolunda ilerliyor

A+A-

Mersin’de düzenlenen Türkiye Yıldızlar Voleybol Şampiyonası Grup Eleme müsabakalarına katılan yıldız milli takımları aldıkları sonuçlarla gruplarından çıkmayı başardılar. Serpil Kayalp’ın antrenörlüğünü yaptığı yıldız kız milli takımı grubunda oynadığı ilk 3 maçını kazanırken, Hasan Küdenler’in antrenörlüğünü yaptığı yıldız erkek milli takımı da ikide iki yaparak Türkiye Şampiyonası’na katılım için büyük avantaj sağladı.

 

Kızlardan üçte üç

Yıldız kızlar Konya, Karaman ve Mersin ekipleri ile oynadıkları karşılaşmaları galibiyetle tamamlayarak zorlu mücadeleler sonunda önemli bir avantajın sahibi oldu. Bugünü boş geçirecek olan yıldız kızlar, yarın oynayacakları Niğde maçını kazanması halinde grubunu lider olarak tamamlayacak ve final vizesi alacak.

 

Erkeklerden ikide iki

Yıldız erkekler de yoluna kayıpsız devam ediyor. Konya ve Tarsus ekipleri ile oynadıkları iki karşılaşmayı galibiyetle kapatan yıldız erkekler, bugün ve yarın Adana ve Karaman ekipleri ile karşı karşıya gelecek. Grup liderliği için avantajlı konumda bulunan yıldız erkekler finale yükselebilmek için mücadele edecek. Erdinç Serdahoğluları’nın koordinatörlüğünü yaptığı kafile yarın adaya dönecek.

 

Bu haber toplam 1764 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.