Süper Kupa’ya DAÜ imzası

Süper Kupa’ya DAÜ imzası

Voleybolda 22’nci Süper Kupa şampiyonu kadınlarda ve erkeklerde Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) oldu.

A+A-

22’nci Süper Kupa finalleri Salı günü Lefkoşa, Atatürk Spor Salonu’nda yer aldı. Günün ilk finali DAÜ ile Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor kadın takımları arasında oynandı. Rakibini 130 dakikalık mücadelenin ardından 3-2 mağlup eden DAÜ, kupanın sahibi oldu.

Kadınlar finalinin ardından erkeklerde Süper Kupa mücadelesi DAÜ ile Çamlık Spor arasında oynandı. Parke zeminden 3-1’lik galibiyetle ayrılan DAÜ, Süper Kupa şampiyonu oldu.

434414390-738086245178811-5376914804230216431-n.jpg

Her iki müsabakanın tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle müsabakada görevli hakemlere anı paketleri ve takımlara kupa ve madalyaları federasyon yetkilileri tarafından takdim edildi.

voleybol-dau-erkek-takim.jpg

DAÜ altı kupanın beşini kazandı

Büyükler kategorilerinde oynanan üç organizasyon olan Rauf Raif Denktaş Kupası, lig mücadelesi ve Süper Kupa mücadelesi tamamlandı. DAÜ, kadın ve erkek takımları bu üç organizasyondan beş kupa ile ayrıldı. DAÜ erkek takımı lig ve Süper Kupa şampiyonluğunu yaşarken, kadın takımı Rauf Raif Denktaş Kupası, lig ve Süper Kupa ile sezonu mücadele ettiği tüm kulvarlarda şampiyon olarak noktalamış oldu.

Bu haber toplam 551 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.