Yıldızların yarı final grupları belli oldu

Yıldızların yarı final grupları belli oldu

KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız kız ve erkek takımlarının Türkiye Şampiyonasına Yarı Final Grup maçlarındaki rakipleri belli oldu.

A+A-

Yıldız kızlar ve erkeklerde yarı final grup müsabakaları 2-5 Mayıs tarihlerinde Mersin’de oynayacak. Gruplarında ilk sırayı alacak takımlar 15-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan ve son 16 Takımın mücadele edeceği Türkiye finallerinde yer alacak.

 

Yıldız kızlarımızın yarı final grubundaki rakipleri:

Aydın Söke Voleybol

Antalya 07 Mega Spor

Kayseri Voleybol

 

Yıldız erkeklerimizin yarı final grubundaki rakipleri:

Muğla Milas Belediyesi

Antalya Serik Belediyesi

Adana Seyhan Belediyesi

 

Kaya: Yıldızlarımızın müsabakaları kazanacak gücü ve yeteneği vardır

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Federasyon Başkanı Enver Kaya, takımlarımızın bu maçları kazanacak güce ve yeteneğe sahip olduğunu belirtti. Kaya şu ifadeleri kullandı:

“Amacımız bu zorlu yolda en iyi başarıyı elde etmektir. Daha önceki yıllarda birçok kez yer aldığımız finallere de bir kez daha yer almaktır. Gruplarımızda güçlü rakipleri var ve doğal olarak onlarda kazanmak isteyecektir. Ancak yıldızlarımızın bu müsabakaları kazanacak gücü ve yeteneği var. Başarıya ulaşmak için mücadele etmeniz gerekir. Yıldızlarımızın da bu mücadeleyi vereceklerine inanırım tamdır. Sporun doğasında kazanmak da var kaybetmek de. Bizim için önemli olan sahada iyi bir mücadele ve performans sergileyerek iyi bir temsiliyet göstermektir. Yarı final gruplarında mücadele edecek katılımcı bütün takımlara başarılar dilerim.”

Bu haber toplam 307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.