Küçükler sertifikalarını aldı

Küçükler sertifikalarını aldı

Mağusa bölgesinde faaliyet gösteren Yaz – Kış Voleybol Okulu’nda hafta sonu düzenlenen etkinlikle öğrencilere sertifikaları verildi.

A+A-

Mağusa bölgesinde faaliyet gösteren Yaz – Kış Voleybol Okulu’nda hafta sonu düzenlenen etkinlikle öğrencilere sertifikaları verildi. Serpil Kayalp ve Ulaş Can yönetiminde 10 – 12 yaş araıs 100’e yakın çocuğun voleybol eğitimi gördüğü okulda hafta sonu ailelerin de katılım gösterdiği etkinlikte gençler önce 1 saatlik bir sunum gerçekleştirdiler. Ardından düzenlenen kokteylli törenle katılımcılara sertifikaları takdim edildi. Öğrencilere sertifikaları Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, Asbaşkan Hasan Zabitoğlu, yıldız milli takım antrenörü Serpil Kayalp, kurs hocası Ulaş Can ve MHK üyesi Sedat Kılıç tarafından verildi.

 

Kaya: “Yeni yıldızların habercisi”

Konu ile ilgili konuşan Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya “Ülke voleybolu adına son derece faydalı bir çalışma gösteren başta Serpil Kayalp ve Ulaş Can hocamı yürekten kutlarım” dedi. Kaya, “100’e yakın pırıl pırıl öğrenciyi bir araya getiren bu çalışma doğacak yeni yıldızların habercisidir. Emeği geçen herkesi, velileri ve bu çalışma için okul salonunu kullanıma veren Namık Kemal Lisesi müdürlüğüne şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim. Yıldız milli takım antrenörü hocamız Serpil Kayalp’ı ayrıca yürekten kutlarım” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1344 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.