Mesarya bir basamak yükseldi

Mesarya bir basamak yükseldi

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 1955 yılında kurulması ile birlikte ülke futbolunun en üst ligi olan Süper Lig’de 62. sezon devam ediyor.

A+A-

Yenidüzen ve SporYeni'nin ödüllü haber dizisi Tüm Zamanların Puan Durumu, geçtiğimiz hafta oynanan 28. hafta maçlarının ardından güncellendi. Mesarya bu hafta elde ettiği kritik Pera Larnaka Gençler Birliği galibiyetiyle bir basamak yükseldi.

 

Süper Lig’de geride bıraktığımız hafta, Play-out hattını yakından ilgilendiren maçta Mesarya, Pera Larnaka Gençler Birliği’ni konuk etti. Rakibini 2-0 mağlup eden sarı kırmızılılar hem önemli bir 3 puan aldı, hem de Ozanköy’ü geride bırakarak sıralamada 28. basamağa yükseldi. En üst ligde 3’üncü sezonunu geçiren Mesarya, oynadığı 87’nci maçta 42’nci galibiyetini aldı. Sarı kırmızılıların toplam 139 puanı oldu.

 

Ülke futbolunun en üst liginde 33’üncü sezonunu geçiren Lefke, bu hafta yeni bir aşama kat edecek. Menekşe beyazlılar ligin 29’uncu haftasında konuk olacağı China Bazaar Gençlik Gücü maçı ile en üst ligdeki toplamda 800’üncü maçını oynamış olacak.

 

23-kopya-002.jpg

Bu haber toplam 473 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.