“Kazanmak için start alacağım”

“Kazanmak için start alacağım”

29’uncu Ege Rallisi’nde üçüncü olarak podyuma çıkan Kıbrıslı Türk yarışçı Deniz Fahri, Kuzey Kıbrıs Rallisi’ni kazanmak istediğini belirtti

A+A-

Halit Dağ

Ege Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen 2019 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı 29’uncu Ege Rallisi, 13-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yarışta yer alan ülkemiz yarışçılarından Deniz Fahri, co-pilotu Bahadır Gücenmez ile üçüncü olarak sezona podyumda başladı. YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan Deniz Fahri, “Bu yıl tekrardan Kuzey Kıbrıs Rallisi’ni kazanarak ülkemizi gururlandırmak istiyorum. Kazanmak için start alacağım” dedi.

 

Fahri: “Yeni aracıma alışmak için güzel bir yarış oldu”

Bu sezon BC Vision Motorsport adına Skoda Fabia R5 aracı ile yarışan Deniz Fahri, yarışı YENİDÜZEN’e değerlendirdi. Ege’de kazanmak gibi bir hedeflerinin olmadığını belirten Fahri, “Yeni arabamızı tanıma sürecindeyiz henüz. Bu yarışın Kuzey Kıbrıs Rallisi’ne hazırlık olduğunu düşünerek ilerledik ama geçen sene 50 saniye olan fark bu sene 5 saniyelere kadar geriledi, asfaltta gelişmeye devam ediyoruz” dedi.

Yeni aracından fazlası ile memnun olduğunu, çok süratli bir araç olduğunu belirten Fahri, “Ege Rallisi aracın karakterine alışmak için güzel bir yarış oldu diyebilirim. Skoda’yı ilk defa toprakta kullanacağız, asfalta nazaran çok daha hızlı alışacağımı düşünüyorum. Bu yarışta içimiz biraz buruk ayrıldık, takım arkadaşımız Bora ve Cem çok süratli olan bir düzlükte arabanın kaymasıyla beraber takla atarak yarış dışı kaldılar. Çok şükür yara almadan atlatılan bir kaza oldu. Ralli tehlikeli bir spor, ıslak zeminde kazalarda kaçınılmaz olabiliyor” ifadelerini kullandı.

 

“Kuzey Kıbrıs rallisi benim için takvimdeki en önemli yarışlardan biri”

Kuzey Kıbrıs Rallisi ile ilgili konuşan Fahri, “Bu yıl tekrardan Kuzey Kıbrıs Rallisi’ni kazanarak ülkemizi gururlandırmak istiyorum” dedi. Fahri, “Benim için takvimdeki en önemli yarışlardan biri. Kazanmak için start alacağım” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.