U15 Ligi’nde final zamanı

U15 Ligi’nde final zamanı

Turkcell U15 Ligi finali bu akşam Küçük Kaymaklı ile Doğan Türk Birliği arasında oynanacak

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından organize edilen Turkcell U15 Ligi'nde final maçı 19 Mayıs 2022 Perşembe günü oynanacak. Lefkoşa Atatürk Stadı'ndaki maç saat 19.00'da başlayacak. Finalde Küçük Kaymaklı ile Doğan Türk Birliği takımları karşılaşacak. İki takım da grup aşamasında finale kadar yenilgi yaşamadan geldi. Zorlu mücadelede orta hakem olarak Hüseyin Saçar görev yapacak.

 

Küçük Kaymaklı’nın final yolculuğu

Küçük Kaymaklı final yolculuğuna 3. Grup mücadelesi ile başladı. Grubunda oynadığı sekiz karşılaşmadan 7 galibiyet ve 1 beraberlikle 22 puan toplayarak lider çıkan Küçük Kaymaklı, 2. Tur’da Yonpaş Dumlupınar’ı 1-0 mağlup etti. Çeyrek finalde eşleştiği Mağusa Türk Gücü ile ilk maçta sahasında 2-2 berabere kalan Kaymaklı, rövanşı 3-2 kazanarak yarı finale yükseldi. Yarı final ilk maçında deplasmanda Baf Ülkü Yurdu’nu 3-0 yenen yeşil siyahlı ekip, rövanşı da 2-1 kazanarak finale yenilgisiz yükseldi.

 

Doğan Türk Birliği’nin final yolculuğu

U15 Ligi’ne 4. Grup’ta başlayan Doğan Türk Birliği, oynadığı sekiz karşılaşmadan 7 galibiyet ve 1 beraberlik çıkararak 22 puanla bir üst tura lider yükseldi. 2. Tur’da Esentepe’yi 2-0 ile geçen Doğan, çeyrek final ilk maçında 4-0, ikinci maçında deplasmanda Göçmenköy karşısında 5-0 galip gelerek yarı finale yükseldi. Yarı final ilk maçında deplasmanda Yeniboğaziçi’ni tek golle geçen Doğan Türk Birliği, rövanşı da 3-0 kazanarak finale yükseldi.

Bu haber toplam 608 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.