“Sezonu memnun olarak bitiriyoruz”

“Sezonu memnun olarak bitiriyoruz”

2023-24 sezonunda AKSA Süper Lig’i üçüncü olarak tamamlayan, Northernland Kıbrıs Kupası’nda çeyrek final oynayan Tremeşeli Holding Dumlupınar’da Teknik Direktör Evren Bahtıkara, geride kalan sezonu YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

A+A-

Bahtıkara, “Kupada bir final oynayarak bu sezonu taçlandırmak isterdik ama sezonu memnun olarak bitiriyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Bahtıkara: Başarı büyük oranda çok iyi bir takım ve arkadaşlık ortamı ile geldi

Sezon başı yönetimle konuştuklarında ligi korkulu rüya görmeden, rahat bir konumda bitirme hedefi olduğunu aktaran Evren Bahtıkara, süreç içerisinde çok iyi bir takım ve arkadaşlık ortamıyla beraber başarının büyük ölçüde geldiğini aktardı.

Çok transfer yapmadıklarını Mehmet ve Kadir Erol’un yanı sıra takıma yabancı oyuncuların dahil edildiğini ifade eden Bahtıkara, eldeki mevcut kadro, gençler, altyapıdan gelen çocuklarla yola çıktıklarını hatırlattı. Sezon başındaki 7 maçlık galibiyet sürecinin kendilerine ve özellikle gençlere özgüven getirdiğini belirten Bahtıkara, “Bu şekilde bir inanmışlık oldu ve bu işi götürebiliriz dedik” dedi.

 

“Kayıplarımız büyük oldu”

“Kadro derinliğimiz daha iyi olsa, sonuna kadar bu zirve yarışını ya da kupada bir final oynayacağımıza inanırdım” diyerek sözlerini sürdüren Evren Bahtıkara, “Kayıplarımız büyük oldu. Mehmet Erol ve Cedric, son süreçte Berke, Nazım ve Osman Şanverdi eksiklerimiz oldu. Bu durum çok alternatifi olmayan kadromuzu bize daralttı. Kupadan elendikten sonra kadro darlığına ek olarak mental anlamda lig maçlarına konsantre olmakta zorlandığımız için son maçlarda kötü sonuçlar aldık.  Bulunduğumuz konum da buna etkendi tabi” ifadelerini kullandı.

 

“Harcanan bütçelere bakılınca Dumlupınar muazzam bir iş başardı”

Rakiplerinin harcadığı ve kendi bütçelerine bakıldığı zaman 2023-24 sonunda takımı Tremeşeli Holding Dumlupınar’ın muazzam bir iş başardığının altını çizen Evren Bahtıkara, “Takımın ilk üç içerisinde yer alark kupada son dört takım arasına adını yazdırması, Dumlupınar için çok büyük bir başarıdır” dedi.

 

“Kupada bir final görüp taçlandırmak isterdik”

Sezon başında birçok otoritenin kendilerini hiçbir kulvarda favori göstermediğini dile getiren Evren Bahtıkara, “Daha alternatifli kadro olsa, daha iyi bir yerde bitirmemek için hiçbir neden yoktu” dedi. “İyi bir teknik ekibimiz vardı, çok çalışkan bir yönetim ile uyum içerisinde çalıştık. Yönetim başından sonuna kadar yanımızda oldu, mevcut olan her imkanı bize sundu” diyerek sözlerini sürdüren Bahtıkara, “Kupada bir final görüp bu sezonu taçlandırmak isterdik ama sezonu memnun olarak bitiriyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.