Önce İtalya, sonra Avusturya

Önce İtalya, sonra Avusturya

Türkiye Kar Voleybolu Milli Takımı forması giyen Kıbrıslı Türk sporcu Merve Çelebi, takımı ile önce FIVB Dünya Turu, ardından CEV Avrupa Turu etaplarında mücadele edecek

A+A-

Türkiye Plaj Voleybolu Milli Takımı adına mücadele eden Kıbrıslı Türk sporcu Merve Çelebi, Türkiye Milli Takımı ile önce İtalya’da Dünya Şampiyonası’nda, ardından Avusturya’da Avrupa Turu etabında mücadele edecek.

 

İtalya’da Dünya Turu etabı

Merve Çelebi, ülkemizdeki takımı Lefke Avrupa Üniversitesi ile lig şampiyonluğunu kazandıktan sonra ayağının tozuyla Türkiye Milli Takımı’na dahil oldu. Çelebi, 4-7 Nisan tarihlerinde Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından düzenlenecek olan Dünya Kar Voleybolu Turu’nun İtalya etabında yer alacak. Organizasyon Kronplatz şehrinde gerçekleşecek.

 

Avrupa Turu’nun son etabı Avusturya’da

Merve daha sonra Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından düzenlenen Kar Voleybolu Avrupa Turu kapsamında düzenlenecek olan Avusturya etabında mücadele edecek. 12-14 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan etap Avusturya’nın St. Anton şehrinde yer alacak. Merve’nin organizasyonlardaki takım arkadaşları Bahanur Gökalp, Simge Yalçın ve Ayşe Dil.

 

Bu haber toplam 1575 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.