“Onay çıkmasını bekliyoruz”

“Onay çıkmasını bekliyoruz”

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Sağlık Kurulu’ndan onay gelmesi durumunda bir yol haritası çizileceğini ifade etti

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, liglerin geleceği hakkında YENİDÜZEN’e bilgi verdi. Ayhan, önümüzdeki günlerde Sağlık Kurulu’nun spor yapılması için vereceği onay doğrultusunda, kulüpler ile yeniden bir araya geleceklerini ve oradan çıkacak karar ile bir yol haritası çizileceğini söyledi.

 

Ayhan: “Liglerin tamamlanmasını kararlaştırmıştık”

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, Nisan ayı başında kulüp temsilcileri ile bir telekonferans yaptıklarını ve oradan liglerin tamamlanması yönünde bir karar çıktığını hatırlattı. Sezona erken başladıklarını belirten Ayhan, aranın Play-off maçlarına denk geldiğini ve sağlık anlamında spor yapılmasının bir ortam hazırlanması halinde Play-off maçlarının da tamamlanacağını söyledi.

 

“Sağlık Kurulu’ndan gelecek olan onayı bekliyoruz”

Hentbol Federasyonu Başkanı Ayhan YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede Bakanlar Kurulu’nun Mayıs ayı ortasına kadar spor yapmayı yasakladığını hatırlatarak, spor yapılması karar verilmesi durumunda bir yol haritası belirleyeceklerini söyledi. Bahadır Ayhan; “Bilindiği üzere ligleri erteleyen ilk federasyon biz olduk. Çok geçmeden Bakanlar Kurulu’ndan spor yapılmaması için yasak geldi. Şunu hatırlatmak isterim ki her şeyin başında sağlık önceliğimizdir. Önce Sağlık konusundaki tehlike ortadan kalkacak, sonra da spor yapılacak. Bizler de hentbol ailesi olarak önümüzdeki günlerde Sağlık Kurulu’ndan onay çıkması durumunda, yeniden kulüplerimizle bir araya geleceğiz ve bir yol haritası çizeceğiz” dedi.

 

“Yaz aylarında da olsa oynayacağız”

Bahadır Ayhan, yaz aylarında da olsa ligleri kesinlikle oynayacaklarını da belirtti. Ayhan; “Kulüplerimiz liglerin tamamlanmasını istiyor. Sağlık konusunda tehlike ortadan kalkması durumunda bu lig neden bitmesin? Zaman açısından bir sıkıntımız yok. Hatta Eylül’de de devam edebiliriz. Dediğim gibi onayın çıkması durumunda yol haritamızı belirleyeceğiz ve yaz aylarında da olsa bu ligi oynatacağız” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 8622 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.