Finale son adım

Finale son adım

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde final mücadelesi veren Yakın Doğu Üniversitesi ile Beşiktaş,  Play Off yarı final serisinde üçüncü maçına çıkıyor.

A+A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde final mücadelesi veren Yakın Doğu Üniversitesi ile Beşiktaş,  Play Off yarı final serisinde üçüncü maçına çıkıyor. Yakın Doğu Üniversitesinin deplasmana gideceği maç, bugün saat 18.00’de, İstanbul Beşiktaş Akatlar Arena’da oynanacak. Yakın Doğu Üniversitesi bu maçı da kazanması durumunda finale yükselecek. Heyecanlı mücadele TRT Türk’ten naklen yayınlanacak. Yakın Doğu Üniversitesi finale yükselmesi durumunda Galatasaray – Fenerbahçe serisinin kazananı ile finalde mücadele edecek. Üç maç kazananın finale yükseleceği Play- Off serisinde, Yakın Doğu Üniversitesi Beşiktaş’ı çıktığı iki maçta 76-62 ve 77-76 mağlup ederek seride 2-0 öne geçti.

 

Zafer Kalaycıoğlu: “Finale kalmak istiyoruz”

Play Off yarı final serisinde Beşiktaş’la oynadıkları maçları değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Baş antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, seriyi tamamlayarak finale kalmak istediklerini söyledi. Play Off’larda hiçbir maçın kolay olmadığını ifade eden Baş antrenör Kalaycıoğlu, “Beşiktaş bize bunun kolay olmadığını gösterdi. Serinin ikinci maçında 1 sayı ile galip geldik. Rakibimiz yenebiliriz diye düşünebilir. Takım olarak Beşiktaş engelini geçip finale kalmak istiyoruz” dedi. Kalaycıoğlu, oyuncularına güvendiğini ve sahada gereğini yapacaklarına inandığının da altını çizdi.

Bu haber toplam 1466 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.