Koopspor’dan ikide iki: 81-83

Koopspor’dan ikide iki: 81-83

Extend Erkekler Ligi’nde Salı gece oynanan maçta Koopspor çekişmeli bir maç sonunda Savoy Marmara’yı 83-81 mağlup ederek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

A+A-

Yer: Atatürk Spor Salonu

Hakemler: Nusret Sırdar, Ulviye Beşe, Kaan Yatman

Savoy Marmara: Halit  (8), Kıyal (16), Hamit (19), Günay (5), Fuat (9), Emeka (10), Ramzi (8), Moore (6)

Koopspor: Halil, İhsan (13), Kercem (14), Bosley (39), Alpay(8), Emir Can (9), Hakan, Refet

İlk periyot: 23-19

İlk yarı: 44-36

Üçüncü periyot: 63-63

 

Extend Erkekler Ligi’nde Salı gece oynanan maçta Koopspor çekişmeli bir maç sonunda Savoy Marmara’yı 83-81 mağlup ederek ikinci maçından da galibiyetle ayrıldı.

Maça iyi başlayan Savoy Marmara, rakibi karşısında ilk yarıda etkili oldu ve devreyi 44-36 önde bitirdi.

İkinci yarıya etkili giren Koopspor, ABD’li oyuncusu Bosley’nin oyunu ile oyuna ortak oldu ve üçüncü periyot 63-63 berabere tamamlandı.

Son bölüm büyük çekişmeye sahne olurken Bosley’nin son saniye basketi ile Koopspor maçı 83-81 kazandı ve ikide iki yaptı.

Maçın yıldızı 39 sayı atan Koopspor’dan Bosley oldu.

 

Emrah Güven’den değerlendirme

Koopspor koçu Emrah Güven, müsabaka ile ilgili olarak sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı. Güven’in değerlendirmesi şu şekilde:

“Öncelikle kazandığımız için takımımı ve ekibi tebrik ediyorum. Ayrıca Savoy Marmara takımını da gösterdikleri iyi oyundan dolayı kutlarım. Basketbolseverler için izlemesi keyifli bir maç oldu son topu iyi kullanarak maçı kazandık. Zaman zaman iyi oynasak da genel tempomuzdan memnun değilim. En önemli 2 rakibimizi yenerek lige başladık ancak daha iyi olmamız lazım. Özellikle ilk yarıda savunmada çok kolay geçildik rakibe çok kolay sayı imkanı verdik. Hücumda da çok yanlış tercihler yaptık henüz roller tam oturmadı bunun üstüne de çalışmamız gerekiyor. Sonuç olarak 2/2 ile başlamak sevindirici Koopspor olarak ileriki dönemde çok daha iyi basketbol oynamalıyız.”

Bu haber toplam 306 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.