Filede final haftası

Filede final haftası

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen büyükler liginde heyecan devam ediyor

A+A-

Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen büyükler liginde heyecan devam ediyor. Büyük kadınlar liginde Gazi Mağusa Belediyesi Çamlık Spor ile Yakın Doğu Üniversitesi’nin (YDÜ) karşı karşıya geldiği final serisinin ikinci karşılaşması bu akşam Mağusa Arena’da saat 19.00’da oynanacak. Seriye 1-0 önde başlayan YDÜ, geçtiğimiz hafta Lefkoşa’da oynanan serinin ilk karşılaşmasını kazanarak 2-0’lık üstünlük yakalamıştı. YDÜ bu akşamki karşılaşmayı da kazanması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Çamlık Spor’un galip gelmesi halinde seri 2-1’e taşınacak ve üçüncü maç oynanacak.

Büyük erkekler final serisi ikinci karşılaşması Perşembe akşamı Mağusa Arena’da Çamlık Spor ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) arasında oynanacak. Çamlık Spor seriye 1-0 geride başlamasına rağmen serinin ilk karşılaşmasını kazanarak seriyi 1-1’lik eşitliğe taşımıştı. Bu maçın başlama saati 20.00.

 

Genç kızlarda şampiyon belli olacak

Genç kızlar final serisinde DAÜ ile Çamlık Spor’un mücadelesinde 1-1 eşitlik söz konusu. Serinin ilk karşılaşmasında DAÜ, ikinci karşılaşmasında da Çamlık Spor galip gelerek 1-1’lik eşitliğe ulaştı. Serinin üçüncü ve son karşılaşması Perşembe akşamı Mağusa Arena’da saat 18.00’de oynanacak. Galip gelen taraf şampiyonluğunu ilan edecek.

Bu haber toplam 1641 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.