Dartsta genel kurula doğru

Dartsta genel kurula doğru

KKDF Olağan Genel Kurulu 18 Eylül'de gerçekleştirilecek.

A+A-

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu (KKDF) 7’nci Olağan Genel Kurulu 18 Eylül Pazartesi günü gerçekleştirilecek. KKDF Lokali’nde saat 20.00’de başlayacak olağan genel kurulda, faaliyet ve mali raporların görülmesinin yanında başkanlık seçimi de yapılacak.

Federasyon tarafından yapılan açıklamada, başkan adaylığı başvurularının seçim tarihinden en az 48 (kırk sekiz) saat önceden yazılı olarak federasyon başkanlığına sunulması ve onay alması gerektiği kaydedildi. KKDF tarafından olağan genel kurulla ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle:

 

Gündem

1.Açılış
2.Divan Kurulunun Oluşumu
3.Faaliyet ve Mali Raporların Okunup Aklanması
4.Başkanlık Seçimi
5.Dilek ve Temenniler
6.Kapanış

 

“NOT 1: Başkan adaylığı başvurularının seçim tarihinden en az 48 (kırk sekiz) saat önce bir yazı ile Federasyon başkanlığına sunulmuş olması ve onay almış olması gerekir.

NOT 2: Başkan adaylığına başvuracak adaylar, Tüzüğün 24. Maddesinde yer alan “Federasyon başkanı olabilmek için aranan şartları” yerine getirerek, başvuru yapmak zorundadır.

NOT 3: Üye birliklerin, kulüplerin ve/veya derneklerin Genel Kurul gündeminde görüşülmesini istedikleri yeni maddeler ve konular varsa 72 (Yetmiş İki) saat öncesi, Darts Federasyonu Yönetim Kuruluna yazılı olarak verilmesi gerekmektedir.”

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.