Yılın Futbolcusu ödülleri sahiplerini buldu

Yılın Futbolcusu ödülleri sahiplerini buldu

Kıbrıs Gazetesi - Kemaler Spor Mağazaları işbirliğinde bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen “Yılın Futbolcusu” ödülleri önceki gün düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

A+A-

Kıbrıs Gazetesi - Kemaler Spor Mağazaları işbirliğinde bu yıl 8'incisi gerçekleştirilen “Yılın Futbolcusu” ödülleri önceki gün düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Golden Tulip Otel’de yer alan ödül gecesinde aday gösterilen 21 futbolcu Ünal Kaya, Mehmet Altın, Yusuf Yontar, Ertaç Taşkıran, Bilal Ceylan, Yunus Emre İleli, Selim Saygı, Hasan Kanlı, Ali Özbahar, İrfan Özbay, Halil Turan, Ali Öztürk, Şenol Şoför, Yusuf Beyazi, Uğur Gök, Kağan Görneçli, Semih Ünaldı, Özcan Saygı, Hüseyin Hürben, Emek Kırılmaz, Sami Ergazi'ye yetkililer tarafından plaketleri verildi.

 

Özel ödüller

Gecede “Kemaler Özel Ödülleri”ni kazanan, Türk Ocağı futbolcusu Ertaç Taşkıran'a ödülünü Kıbrıs Gazetesi Haber Müdürü Serhat İncirli ve Doğan Türk Birliği’ni ikinciliğe taşıyan genç futbolcu Selim Saygı'ya ödülünü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu verdi.

 

Birincilik Ünal Kaya’nın

Okuyucuların SMS ve kupon oyları ile futbol örgütlerinin oyları toplamında “2017 Yılın Futbolcusu” Yenicami’nin şampiyonluğuna önemli katkı sağlayan Ünal Kaya oldu. Ünal'a ödülünü Cumhurbaşkanı vekili ve Meclis Başkanı Sibel Siber ile birlikte Kıbrıs Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ali Baturay verdi. Yarışmada ikincilik Küçük Kaymaklı'nın başarılı futbolcusu Uğur Gök'ün oldu. Uğur ödülü 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'nun elinden aldı. Yarışmanın üçüncülüğü ise en yüksek sayıda SMS ve kupon alan Cihangir'in genç futbolcusu Ali Öztürk’ün oldu. Ali'ye ödülünü Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı verdi.

 

Maddi ödüller

Gecede ayrıca Kemaler Spor Mağazaları direktörleri Hüseyin Kemaler ile Hulusi Kemaler toplamda 10 bin TL olan maddi ödülleri takdim etti. Yılın futbolcusu Ünal Kaya’ya 4 bin TL, ikinci Uğur Gök’e 3 bin TL ve üçüncü Ali Öztürk'e Bin TL ödül verildi. Ayrıca özel ödüle layık görülen Ertaç Taşkıran ve Selim Saygı'ya 500’er TL’lik maddi ödül verildi.

Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.