Yıldızlar Konya’da tecrübe kazandı

Yıldızlar Konya’da tecrübe kazandı

Yıldız Kız ve Erkek Mili Takımları Konya’da Türkiye Final Grubu müsabakalarını tamamladı

A+A-

Konya’da 13 Haziran’da başlayan ve KKTC Voleybol Federasyonu Yıldız Milli takımlarının da mücadele ettiği Yıldızlar Türkiye Final Grubu müsabakaları geçtiğimiz gün sona erdi. Şampiyonada Türkiye’nin Galatasaray, Eczacıbaşı, Vakıfbank, Halk Bankası, Ziraat Bankası, Es Spor Gelişim Akademisi, Fenerbahçe, Beşiktaş Arkas, Bahçelievler gibi önde gelen birçok kulüp de mücadele etti.

 

Erkekler 19’uncu sırada tamamladı

Erkeklerde Final Grubu müsabakalarına 32 takım mücadele etti. Yıldız Erkek Voleybol Milli Takımı, Final Grubu müsabakalarında 1 galibiyet 2 mağlubiyet ile ilk 16’ya kalamadı. Daha sonra oynanan klasman müsabakalarından 4 maçın 3’ünü kazanan erkek takımımız şampiyonayı 19. Sırada tamamladı.

 

Kızlar 22’nci sırada tamamladı

Erkekler gibi 32 takımın mücadele ettiği Kızlar Final Grubu da oldukça çekişmeli geçti. Bu maçlarda Yıldız Kız Voleybol Milli Takımı, oynadığı 7 karşılaşmanın 2’sini kazandı 5’inde de mağlup oldu. Yıldız kızlar, şampiyonayı 22’nci Sırada tamamladı. Yıldız Takımlarımız bu sonuçlarla bu yıl Türkiye’de toplamda oynamış olduğu 22 karşılaşmanın 14’ünü kazandı, 8’inde ise mağlup oldu.

Bu haber toplam 1144 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.