Yılmazköy tarih yazdı

Yılmazköy tarih yazdı

AKSA Birinci Lig ekiplerinden Mustafa Hacıali Yılmazköy, 2023-24 sezonunda evinde mağlup olmayan tek takım oldu.

A+A-

Ligin tamamlanmasına bir hafta kala , son iç saha maçında Yılmazköy konuk ettiği Lapta’yı 4-0 yendi. Bu sezon ligdeki son iç saha maçını oynayan Yılmazköy, 15 maçta 9 galibiyet, 6 beraberlik elde ederek AKSA liglerine bakıldığında iç sahada mağlubiyet yaşamayan tek takım oldu.

 

İç saha yenilmezlik serisi toplamda 16 maç oldu

Yılmazköy’ün iç sahadaki yenilmezlik serisi toplamda 16 maça çıktı. 2022-23 sezonu son haftasında konuk ettiği Yalova’yı 1-0 mağlup eden Yılmazköy, iç sahadaki son mağlubiyetini geçtiğimiz sezonun 28’inci haftasında 1-0’lık skorla bu sezon Birinci Lig’e veda eden Girne Halk Evi karşısında yaşamıştı.

 

Play-off şansı sürüyor

Geçtiğimiz yıl tarihinde ilk kez Birinci Lig’e yükselen Yılmazköy’ün bu sezon Süper Lig’e yükselecek son takımın belirleneceği Play-off mücadelesinde yer alma şansı da devam ediyor. 3 ile 6’ncı sıralar arasında yer alacak 4 takımın kendi aralarında tarafsız sahada oynayacakları tek maç usulü mücadele öncesi Yılmazköy son haftaya 46 puanla 6’ncı basamakta giriyor. Ligin son haftasında Yılmazköy, 3’üncü sırada yer alan Gönyeli’ye konuk olacak.

 

Konu ile ilgili olarak Yılmazköy Başkan ve Yönetim Kurulu imzası taşıyan açıklama yapıldı. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

“AKSA 1. Ligde evimizde oynadığımız son maçta Lapta karşında 4-0 gibi net galibiyet ile evimizdeki maçları  tamamladık. Gururla söylemek isteriz ki bu sezon evimizde oynadığımız hiçbir maçta mağlup olmadık.

Süper Lig de dahil olmak üzere hiçbir takım bu başarıyı sağlayamamıştır. Sadece Mustafa Hacıali Yılmazköy Spor Kulübü bu başarıyı sağlamıştır. Bizlere bu gururu yaşatan tüm futbolculara ve teknik heyetimize çok teşekkür ederiz.

Diğer bir teşekkür de bizlere ilk günden beri destek veren, evimizde veya deplasmanda oynadığımız tüm maçlarda tribünlerimizi dolduran, iyi günde kötü günde bize destek veren taraftarlarımıza teşekkürü bir borç biliriz.”

Bu haber toplam 586 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.