Yenicami mercek altında

Yenicami mercek altında

Yenicami sezon hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarına devam ediyor.

A+A-

Yenicami Ağdelen Kulübü’nde yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. A takım oyuncuları sezon boyunca beslenme ve fitness yönünde profesyonel olarak destek alacak.

Bu bağlamda 18 Haziran Salı günü Medifit Sağlıklı Yaşam ve Beslenme Kliniği’nde A takım oyuncularının postür analizleri yapıldı ve beslenmeleri hakkında bilgiler alındı.

Uzman Diyetisyen Beslenme ve Genetik Uzmanı Eliz Konat ile personal trainer Mehmet Yıldız ile anlaşma sağlanırken, söz konusu isimlerden sezon boyunca profesyonel destek alınacak.

 

Konat: “Çalışmalar neticesinde oyuncuları yönlendireceğiz”

Uzman Diyetisyen Eliz Konat oyunculardan toplanacak verilere yönelik olarak kişisel en iyi ve en uygun beslenme ve fitness programları hazırlanacağını, ilk iş olarak kişisel olarak tanışma ve oyuncuların genel durumlarına bakıldığını belirtti. Konat Yenicami’nin bu denli profesyonel çalışan ilk takım olduğunu, çalışmalar neticesinde oyuncuları yönlendireceklerini ifade etti.

 

Bayraktar: “Uzmanların ciddi katkısı olacak”

Yenicami Teknik Sorumlusu Özgü Bayraktar oyuncuların analizlerini yakından takip ederken Eliz Konat ve Mehmet Yıldız ile tüm sezon beraber çalışma yönünde anlaşma sağladıklarını açıkladı.

Bayraktar işin uzmanları olan Konat ve Yıldız’ın takıma çok ciddi katkısı olacağını düşündüğünü ifade etti.

Bu haber toplam 1880 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.