YDÜ’nün Final Four'daki rakibi belli oldu

YDÜ’nün Final Four'daki rakibi belli oldu

Yakın Doğu Üniversitesi’nin Final Four’da rakibi Sopron Basket oldu

A+A-

Kadınlar Euroleague çeyrek final maçlarının tamamlanmasının ardından Final Four eşleşmeleri belli oldu. Çeyrek finalin ilk iki maçında Fransa’nın Bourges Basket takımını eleyerek Final Four’a yükselen Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı’nın Final Four’daki ilk rakibi Macaristan temsilcisi Sopron Basket oldu. Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada, Avrupa'nın kadın basketbolunda kulüpler bazındaki bir numaralı organizasyonunda, 20-22 Nisan'da düzenlenecek Final Four’da, Yakın Doğu Üniversitesi’nin ilk maçında Sopron Basket ile karşılaşacağı bildirildi.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin yanı sıra Rusya ekipleri Dinamo Kursk ve UMMC Ekaterinburg’da Final Four’da mücadele etme hakkı elde etti.

 

Şampiyon 22 Nisan’da belli olacak

Final Four organizasyonun ilk maçlarının oynanacağı 20 Nisan 2018 tarihinde, Yakın Doğu Üniversitesi ile Sopron Basket, Dynamo Kursk ile de UMMC Ekaterinburg karşılaşacak. Bu maçlardan galip ayrılan takımlar finalde kupa için mücadele edecek. Mağlup olan takımlar ise üçüncülük ve dördüncülük için karşılaşacak. Final Four'a ev sahipliği yapacak takım önümüzdeki günlerde açıklanacak.

 

Kalaycıoğlu; “Rakibimiz yabana atılacak bir takım değil…”

Final Four’da Sopron Basket ile eşmeleşmelerini değerlendiren Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Final Four’da tek Türk temsilcisi olarak sorumluluklarının arttığını belirtti.

Bu haber toplam 1456 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.