YDÜ, F.Bahçe deplasmanında kayıp: 81-68 

YDÜ, F.Bahçe deplasmanında kayıp: 81-68 

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe ile karşılaşan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, maçta 81-68’lik skorla mağlup odu.

A+A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi şampiyonluğu final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe ile karşılaşan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, maçta 81-68’lik skorla mağlup odu. Bu galibiyetle Fenerbahçe seride 2-1 öne geçti. Serinin dördüncü maçı, yarın yine Metro Enerji Arena’da oynanacak.

Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü’nden verilen bilgiye göre, Metro Enerji Arena’da oynanan maçta periyotlar 21-19, 41-35, 57-48 ve 81-68 tamamlandı.

İki takımda maça çok hızlı ve arzulu başladı. İlk çeyreği rakibi karşısında 21-19’luk üstünlükle tamamlayan Fenerbahçe ikinci çeyrekte de hata yapmadı ve ilk devreyi 41-35 önde bitirdi. İkinci yarıya da hızlı bir performans gösteren sarı lacivertli ekip Bu çeyreği de 57-48 üstün kapattı. Bu üstün oyununu son çeyrekte de gösteren Fenerbahçe, maçı da 81-68 kapatmış oldu.

 

Kalaycıoğlu: “ Seriyi sahamıza taşımak istiyoruz”

Maç sonrası kısa bir değerlendirmede bulunan Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, “Biraz daha fazla mücadele edebilirdik. Final serisi zor, ligin en iyi oyuncularının olduğu iki takım. İki takımda finale hak ederek geldi. Maçın kaç sayı farkla bitmesi önemli değil, seride kazandığınız zaman öne geçiyorsunuz. Asistte ön planda olan oyuncularımız biraz geriye düştü bugün. Fenerbahçe’nin sert savunması etkili oldu. Hedefimiz pazartesi günkü maçı kazanarak seriyi kendi sahanımıza taşımak” diye konuştu.

Bu haber toplam 1419 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.