Yarı final vizesi aldılar

Yarı final vizesi aldılar

Levent Koleji ve Yakın Doğu Koleji Kahramanmaraş’ta Türkiye Liselerarası Basketbol Yarı Final mücadelesinde gruplarını ikinci tamamladı

A+A-

Ülkemizde düzenlenen Liseli Gençler Basketbol Şampiyonası’nda şampiyon olarak Türkiye Liselerarası Basketbol Yarı Finalleri’ne katılmaya hak kazanan Levent Koleji kız takımı ile Yakın Doğu Koleji erkek takımı grup müsabakalarını tamamladı. Her iki takım da gruplarında oynadıkları üç karşılaşmanın ikisini kazanarak grup ikincisi olarak çapraz eşleşme olan yarı finallere yükseldi.

Levent Koleji dün Van Spor Lisesi’ni 69-54 mağlup ederek grubundaki ikinci galibiyetini aldı. Bu sonuçla Levent grubunu ikinci tamamlayarak yarı finalde Ankara Özel Arı Anadolu ve Arı Fen Lisesi ile rakip oldu. Grubunda ilk iki maçını kazanan ve son maçına liderlik için çıkan Yakın Doğu Koleji ise İstanbul Özel Mürüvvet Evyap Anadolu Lisesi’ne 88-57 mağlup olarak grubunu ikinci sırada tamamladı. Her iki temsilcimiz bugün oynayacakları yarı final karşılaşmalarını kazanmaları halinde adlarını Türkiye finallerine yazdıracak.

Bu haber toplam 1470 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.