Umut Öksüz’e teşekkür edildi

Umut Öksüz’e teşekkür edildi

Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü’nün bu yıl yeniden oluşturduğu hentbol takımı, sezon öncesi güçlenme çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Gençlik Gücü Türk Spor Kulübü’nün bu yıl yeniden oluşturduğu hentbol takımı, sezon öncesi güçlenme çalışmalarını  sürdürüyor. Umut Öksüz, Gençlik Gücü Hentbol Takımı’na forma sponsoru oldu.

Birçok firmanın forma sponsoru olabileceğini belirten Gençlik Gücü Hentbol Takım Sorumlusu Zeeb Choudhry, “İyi bir hentbol takımı oluşturduk. Başarılı olacağımıza kesin gözü ile bakıyoruz. Bu başarıdan gelecek mutluluğu sponsorlarımızda paylaşmak istiyoruz. Bu nedenle de ilk forma sponsoru olarak takımımıza verdiği destek nedeniyle Sayın Umut Öksüz’e teşekkür ederiz” dedi.

 

Hedef final

Bir süredir DUB Fitness Salonu’nda çalışan Gençlik Gücü Hentbol Takımı’nın antrenmanlara başladığına dikkat çeken Zeeb Choudhry, “Takım antrenörümüz Turgut Karamanoğlu ile sezon öncesi ortaya koyduğunuz hedef finaldir. Gerekli transferler yapıldı. Forma sponsorlarımız da belirleniyor. Sıra hentbolcularımızın sahaya çıkıp galibiyetler elde etmesine gelmiştir” şeklinde konuştu.

 

İlk maç 18 Ocak’ta

Uzun yıllar sonrası yeniden oluşturulan Gençlik Gücü Hentbol Takımı bu sezon ilk karşılaşmasına 18 Ocak  Perşembe akşamı oynanacak olan Mişon Hentbol Turnuvası’nda çıkacak.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 19.30’da başlayacak.

Bu haber toplam 2343 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.