Teniste erteleme maçları oynandı

Teniste erteleme maçları oynandı

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) tarafından organize edilen Ciddi Home 2018-2019 Tenis Ligi 3. hafta erteleme maçları 20 Ocak ve 27 Ocak tarihlerinde oynandı.

A+A-

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen ve geçtiğimiz Pazar günü Lefkoşa Şehir Kulübü kortlarında oynanan Lefkoşa Şehir Kulübü (LŞK) – Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) karşılaşması büyük bir rekabete sahne olarak GMBTK’nın 5-4’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Elde edilen skorla GMBTK yenilgisiz liderliğini sürdürmeye devam etti.

Girne Belediyesi Tenis Kulübü kortlarında oynanan Girne Belediyesi Tenis Kulübü (GBTK) – Gönyeli Tenis Kulübü (GTK) karşılaşması GTK’nın 6-3’lük üstünlüğü ile sonuçlanırken,

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu kortlarında oynanan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) – Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) karşılaşmasını ise GAÜ 8-1 kazanmayı bildi.

KKTF tarafından organize edilen Ciddi Home 2018-2019 Tenis Ligi’nde 4. hafta ertelenen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) – Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) karşılaşması ise 20 Şubat 2019 da oynanacak. Ligin ikinci devresi ise 24 Şubat 2019 tarihinde başlayacak.

Bu haber toplam 1237 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.