Taşkınköy'de Ersöz'e onay

Taşkınköy'de Ersöz'e onay

Taşkınköy Spor Kulübü’nde Olağan Genel Kurul Çarşamba akşamı gerçekleştirildi.

A+A-

Genel Kurula tek başkan adayı larak giren Ahmet Ersöz, oybirliği ile yeniden başkanlığa getirildi. Kulüp lokalinde gerçekleştirilen Genel Kurulda divan başkanlığını Arslan Bıçaklı yaptı. Kalabalık bir katılımla gerçekleşen

 

Ersöz: “Branş sayısını arttıracağız”

Genel Kurulda başkanlığa seçilen Ersöz ilk dönemde mevcut sorunları büyük ölçüde aşarak ve bütçeyi ikiye katlayarak iyi bir yapılanma süreci geçirdiklerini kaydetti. Yeni döneme darts ve bocce takımlarıyla gireceklerini belirten Ersöz, hedeflerinin kısa zamanda birkaç branşa daha girip, kulübün adını hakettiği noktaya taşıyacaklarının sözünü verdi. Yeni yüzlerle yola devam edeceklerini ifade eden Ersöz ,mevcut sorunların da aşılabilmesi adına bölgelinin desteği ve siyasi erkle de sürekli iletişim halinde olacaklarını sözlerine ekleyerek yeni yönetim kuruluna başarılar diledi.

 

Yönetim kurulu

Taşkınköy Spor Kulübü’nde oluşan yeni yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor: Ahmet Ersöz (Başkan), Cenan Batunlu (Asbaşkan), İ.Suay Görün (Genel Sekreter), Kudret Behzat (Mali İşler Sorumlusu), Özkan Yücel (Lokal Sorumlusu), Mehmet Artemel (Veznedar), Murat Piro (Reklam-Sponsorluk Sorumlusu), Ertuğrul Çavuşoğlu (Basın Yayın İşleri), Ahmet Bolan (Sosyal İşler), Hasan Çıdamlı (Sportif İşler Sorumlusu), Tuncay Biran (Dış İlişkiler Koordinatörü)

Bu haber toplam 1315 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.