“Tamamlanmaması için bir sebep görmüyoruz”

“Tamamlanmaması için bir sebep görmüyoruz”

Süper Lig lideri Mağusa Türk Gücü’nde Başkan Koral Bozkurt, ilk gün olduğu gibi bugün de liglerin tamamlanmasını istediklerini belirtti

A+A-

Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt, vaka sayılarının sıfır olarak devam etmesi halinde liglerin tamamlanmaması için bir sebep göremediklerini belirtti. Kıbrıs Genç TV ekranlarında yayınlanan Kıral’ın Günlüğü programına Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Salı günü aldığı futbolun geleceği ile ilgili aldığı kararları değerlendiren Bozkurt, daha önce de belirttiği gibi liglerin tamamlanmasını istediklerini ifade ederek, “Bu süreç biter bitmez, hangi tarih denirse Mağusa Türk Gücü olarak ligin tamamlanmasını istiyoruz” dedi.

 

Bozkurt: “Vaka sayısı sıfır olarak devam ederse…”

Koronavirüsün dünyanın gündeminde olduğunu, kendilerinin de her zaman önceliğin sağlık olduğunu vurguladıklarını aktaran Başkan Bozkurt, “Ülkemizde günlerdir vaka sayısı sıfır. Aşı bulunana kadar virüsün var olacağını düşünecek olursak, bir aylık süreçte de vaka sayısı sıfır olursa ligin tamamlanmaması için bir sebep göremiyoruz” dedi.

 

“Bilim Kurulu’ndan aksi bir karar çıkacağına inanmak istemiyorum”

Vaka sıfırken oynanmazsa, kış aylarında aşı bulunmazsa, eylülde vaka çıktığı takdirde ne yapacağız?” diyen Bozkurt, “Ekonomimiz ve yaşantımız bir daha kapanmayı kaldıramaz diye düşünüyorum. Bence halkımızın da sosyal olarak bazı paylaşımlar yapmaya ihtiyacı var. Bence vaka olmadığı takdirde liglerin oynanmaması için sebep yok. Bilim Kurulu’ndan aksi bir karar çıkacağına inanmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1054 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.