Sertoğlu: “Demek ki doğru yoldayız”

Sertoğlu: “Demek ki doğru yoldayız”

KOP Başkanı Başkanı George Koumas’ın, KTFF'nin Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne başvurmasının mümkün olmadığı yönündeki açıklamaları ile ilgili olarak KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, SPORYENİ'ye değerlendirmede bulunarak “Demek ki doğru yoldayız” dedi.

A+A-

Kıbrıs Futbol Federasyonu (KOP) Başkanı George Koumas’ın Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) başvurmasının mümkün olmadığı yönündeki açıklamaları ile ilgili olarak KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, SPORYENİ'ye değerlendirmede bulunarak “Demek ki doğru yoldayız” dedi.

Hasan Sertoğlu CAS’a başvurma sebebinin KTFF’nin tanınması yönünde değil, eskiden FIFA’nın tanıdığı dostluk ve hazırlık maçlarını yeniden oynayabilmek olduğunu vurguladı.

“Bizim CAS’a yapacağımız girişim tanınma veya tanınmama yönünde değildir. O ayrı bir konudur. Biz KTFF olarak bu hazırlık ve dostluk maçlarını eskiden yapardık. Şu anda resmi maç veya hazırlık maçı için izin verilmiyor. Bizim niyetimiz söz konusu bu maçları yapma yönünde CAS’a gitmektir. Geçmişte FIFA’nın bize verdiği bu izni tekrar vermesi için girişimde bulunuyoruz. Yapılan bu açıklamalardan sonra bu hamlenin ne kadar etkili olduğunu böylelikle görmüş olduk. Bu da doğru yolda olduğumuzun göstergesidir” dedi.

Bu haber toplam 1406 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler