Şampiyonlukların keyfi çıkarıldı

Şampiyonlukların keyfi çıkarıldı

Mağusa Türk Gücü, Namık Kemal Meydanı’nda düzenlediği şölen ile 2018 – 2019 sezonunda elde ettiği başarıyı doyasıya kutladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ve Kıbrıs Kupası’nın 2018 – 2019 sezonu şampiyonu Mağusa Türk Gücü, Namık Kemal Meydanı’nda Perşembe akşamı düzenlediği şölen ile elde ettiği başarıyı kutladı.

Gecede eski başkanların yanı sıra Mağusa Türk Gücü Akademi oyuncuları, Yönetim Kurulu ve Başkan Koral Bozkurt sahneye çağrılarak onurlandırılırken, Türkiye’nin ünlü müzik gruplarından Manga konseri ile meydana gelen taraftarlar başarının keyfini çıkardı.

 

mtg-2.jpg

 

Alt yapı oyuncuları sahneye çıkarıldı

Namık Kemal Meydanı’nda düzenlenen şampiyonluk şölenini yaklaşık 5 bin civarında sporsever ve MTG sempatizanı takip etti.

Gecede 2009 doğumlulardan başlayacak şekilde Mağusa Türk Gücü Akademi oyuncuları, antrenörleri ile birlikte sahneye çağrıldı. Digitech U15 Ligi ikincisi takım ve antrenörlerinin yanı sıra, U17 Takımı ve U21 Süper Lig’ ikincisi takım, antrenörleri ile birlikte sahneye çağrılarak onurlandırıldı.

 

mtg-3.jpg

 

Eski başkanlar unutulmadı

Mağusa Türk Gücü düzenlediği gecede kulübe başkan olarak hizmet verenleri de unutmadı. Bugüne kadar kulüpte başkanlık yapmış, hayatta olan isimler tek tek sahneye çağrıldı. Başkanlar arasında en uzun süre başkanlık yapmış ve kendi döneminde en çok kupa kazanan Üçüncü Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu da sahneye en son çağrılan isim oldu. Başkanlar günün anlam ve önemine yönelik birer konuşma gerçekleştirdiler.

 

mtg-4.jpg

 

Oyuncular UltraCrows eşliğinde üç kupa ile sahneye çıktı

Daha sonra Mağusa Türk Gücü Yönetim Kurulu ve Başkan Koral Bozkurt sahneye çağrılarak elde edilen başarıdaki duygularını paylaştılar. Sezon öncesinin ciddi hazırlık karşılaşması olan Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Kupası’nın yanı sıra Süper Lig şampiyonluğu ve Kıbrıs Kupası şampiyonluğu kupası ile birlikte taraftar grubu UltraCrows’un meşaleleri eşliğinde A takım oyuncuları otobüsle şölen alanına geldi. Tek tek isimleri okunan futbolcular elde ettikleri başarıdan sonra kazandıkları 3 kupa ile birlikte sahneye çıktılar.

 

mtg-1.jpg

 

Manga konseri ile başarı kutlandı

Yaklaşık 5 bin civarında kişinin takip ettiği şampiyonluk kutlamasında havai fişek gösterisi de gerçekleştirildi. Gece Türkiye’nin ünlü müzik gruplarından Manga’nın parçaları ile tamamlandı. Geceye katılan onlarca kişi elde edilen başarıyı dolaysıya kutladı.

 

Fotoğraflar: Kanı Aldağ

Bu haber toplam 1530 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.