Puanların yarısı Girnelilerden geldi

Puanların yarısı Girnelilerden geldi

Mağusa Türk Gücü bu sezon Girne ekipleri ile oynadığı 10 karşılaşmanın tamamını kazandı, şampiyonluk yolunda puanların yarısına yakını Girne takımlarından geldi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Mağusa Türk Gücü, bu sezon ligin Girne ekipleri ile oynadığı karşılaşmaları tamamladı.

Ligin 26’ncı haftasında konuk ettiği Doğan Türk Birliği’ni 6-0’lık farklı skorla mağlup ederek şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren MTG, ligde Girne takımları ile oynayacağı karşılaşmaları tamamlamış oldu. MTG bu karşılaşmaların tamamını kazanırken, farklı galibiyetleri ile de dikkat çekti.

 

10 maçta 28 gol attı, 3 gol yedi

Mağusa Türk Gücü, bu sezon ligde mücadele eden 5 Girne bölgesi ekibi ile iç ve dış saha olmak üzere toplam 10 karşılaşma yaptı. MTG bu maçların tamamını galibiyetle noktaladı. Yeşil sarılı ekibin dikkat çeken bir diğer istatistiği ise Girne ekiplerine 10 karşılaşmada 28 gol atması. MTG bu maçlarda kalesini gole kapatarak sadece 3 gol yedi.

 

Puanların neredeyse yarısı Girne ekiplerinden

MTG 68 puanla ligde ikinci sırada yer alırken, bu puanların 30’unu Girne ekiplerinden aldı. Ayrıca MTG bu sezon an itibarı ile ligde attığı 76 golün 28’ini Girne ekiplerinin filesine göndererek toplam gollerinin neredeyse üçte birlik kısmını bu rakiplerine atmış oldu.

 

Yenicami’nin iki maçı daha var

Mağusa Türk Gücü’nün şampiyonluk yarışı verdiği rakibi Yenicami ise henüz Girne ekipleri ile olan maçlarını tamamlamadı. Henüz ikinci devrede Merit Alsancak Yeşilova ve Türk Ocağı ile karşılaşmayan Yenicami, oynadığı 8 karşılaşmada Girne takımlarına karşı 7 galibiyet ve 1 beraberlik çıkardı. Yenicami bu maçlarda 26 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

Bu haber toplam 1193 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.