“Önümüzde çok zor bir maç var”

“Önümüzde çok zor bir maç var”

Süper Lig ekibi Türk Ocağı’nda çalışmalar yoğun geçiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig ekibi Türk Ocağı’nda yurtdışı kampı geçtiğimiz hafta sonunda son bulmuştu. Vakit kaybetmeden çalışmalara devam eden sarı siyahlıların teknik direktörü Mehmet Bolkan YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Bolkan, yurtdışı kampının oldukça verimli geçtiğini ve önlerinde Süper Kupa’da çok zor bir Yenicami maçının olduğunu ifade etti.

 

Bolkan: “Kampımız oldukça verimli geçti”

Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan, geçtiğimiz hafta bulundukları yurtdışı kampını değerlendirdi. Bolkan; “Düzenlenen Kamp bizim için çok iyi oldu. Öncelikle sizin aracılığınızla bize bu kamp ortamını sağlayan yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Orada, şimdi olduğu gibi yoğun bir programımız vardı. Hazırlık maçı oynadık 3-1 kazandık. Tesisler özellikle çok iyiydi ve ev sahipleri de bizi en iyi şekilde misafir etti. Onlara da teşekkürlerimi sunarım.

 

“Yenicami maçı çok zor geçecek”

Kamptan döndükten sonra 1 günlük iznin ardından yeniden çalışmalara başladıklarını söyleyen Bolkan, önceki gün Yeni Boğaziçi ile hazırlık maçı oynadıklarını ve o maçı kazandıklarını ifade etti. Bugün de Hamitköy ile karşılaşacaklarının bilgisini veren deneyimli teknik adam, bayramda da 2 gün izin yapacaklarını belirtti. Süper Kupa maçında oynayacakları Yenicami maçının önemine vurgu yapan Mehmet Bolkan, maçın çok zor geçeceğini ve iki takımın da kupayı kazanmak istediğini sözlerine ekledi.

 

“Justice konusunda çalışmalar devam ediyor”

Türk Ocağı teknik direktörü Mehmet Bolkan, Justice konusuna da değindi. Bolkan; “Justice’in problemi çözülme aşamasındadır. Oyuncuyu biz kampa götürdük. Eğer problem çözülmeye yakın olmasa oyuncuyu kampa dâhil edemezdik. Bu yönde çalışmalar sürüyor. Umarım, resmi olarak bu iş en kısa zamanda çözülür” dedi.

 

Andreou antrenmanlara katıldı

Ocak’ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Kıbrıslı Rum kaleci Andreou sarı siyahlı takıma katıldı. Yurtdışı kampına işi sebebiyle gidemeyen Kıbrıslı Rum kaleci, şu anda yoğun bir şekilde eksiklerini gideriyor. Bolkan oyuncunun antrenmanlara başladığını ve en kısa zamanda eski formuna döneceğini söyledi.

 

andreou-(kucuk-olsun).jpg
Kıbrıslı Rum kaleci Anderou takımla birlikte çalışmalarına başladı

 

Fotoğraflar: Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

Bu haber toplam 1919 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.