Onay tartışması

Onay tartışması

Gün içerisinde "Figüran olmayacağız!" başlığı ile açıklama yapan 10 Süper Lig kulübünden bazıları söz konusu açıklamaya onay bermediklerini belirtirken, bazıları onay verdikleri açıklamanın yapılan açıklama olmadığını ifade etti.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, Binatlı, GAÜ Çetinkaya, Doğan Türk Birliği, Türk Ocağı, Merit Alsancak, Yeni Boğaziçi, Gençlik Gücü, Ozanköy ve Yalova kulüp başkanlarının yayınladığı "Ligin figüranı olmayacağız!" başlıklı basın açıklaması tartışmaları da beraberinde getirdi. Gün içerisinde yapılan açıklamada karşılaşmalardaki hakem hatalarının kurgulanmak istenen bir senaryo gereği olduğu görüşü belirtilirken, sadece bir takımın şampiyon yapılmasına yönelik kumpasın ortada olduğu ileri sürülmüştü. Açıklama sonrasında bazı kulüp başkanları söz konusu metne onay vermediğini belirtirken, bazı kulüp başkanları da herhangi bir onay vermemelerine rağmen isimlerinin açıklamada yer aldığını belirtti.

Adı geçen on kulübün başkanlarının imzası ile yayınlanan açıklama beraberinde tartışmaları da getirdi. Bazı kulüp başkanları kendilerinin söz konusu metne değil, başka bir metne onay verdiklerini, bu metne haberleri olmadan eklemelerin yapıldığını belirtti. Gün içerisinde oynanan maçlarda spor yazarlarımıza konuşan başkanlar, kendilerinin onayı olmamasına rağmen açıklamada isimlerinin olduğunu ifade ettiler. 

Bu haber toplam 1614 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler