“Ocak aşkı babadan geçti”

“Ocak aşkı babadan geçti”

Türk Ocağı’nda başkanlık görevini Fahri Altınör’den devralmaya hazırlanan Şükrü Karakara’ya basınla buluştu

A+A-

Hüseyin KIRAL

Türk Ocağı’nda beş yıl görev yaptıktan sonra görevi devretmeye hazırlanan Fahri Altınör, 19 Haziran’da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olan iş insanı Şükrü Karakaya’yı basınla tanıştırdı. Fahri Altınör’ün sahibi olduğu Çatalköy’deki Malpas Hotel’de gerçekleşen tanışmada Fahri Altınör, böylesi önemli ve zorlu bir görevi kabul ettiği için arkadaşı Şükrü Karakaya’ya çok teşekkür ederken, onun her zaman yanında olacağını ve onun başkanlığında her türlü görevi yapabileceğini söyledi. Bayram sonrası yapılacak genel kurulda Türk Ocağı’na gönül veren üyelerden onay isteyecek olan Karakaya, “Üyelerin başkanlığımı onaylaması durumunda Türk Ocağı’nı hak ettiği yerin de üzerine çıkarmak için yönetimimle birlikte çok çalışacağım” dedi.

   

Karakaya: “Altınör beni yalnız bırakmayacağının sözünü verdi”

19 Haziran 2018 Salı akşamı yapılacak olan genel kurulda üyelerin onayını isteyecek olan başkan adayı Şükrü Karakaya, “Bu konularda deneyimli ve tecrübeli olan eski başkan Fahri Altınör’ün ve ekibinin, böylesi önemli bir görevde benim yanımda olmaları, beni yalnız bırakmamaları benim için çok önemliydi, hepsine teşekkür ederim” dedi. Karakaya “Özellikle üyelerden onay alıp başkan seçilmem durumunda ada geneline yayılan geçmişten günümüze tüm Ocak taraftarlarını yanımızda görmek istiyorum ve sizlerin aracılığı ile onlara çağrı yapıyorum” dedi.

 

“Babadan kalan bu sevda içimde hiç bitmedi”

Babasının Baf’lı olmasına rağmen Limasol’da ikamet etmesinden dolayı hasta bir Türk Ocağı taraftarı babanın oğlu olarak Limasol’da doğduğunu ve çocukluk yıllarının hep Türk Ocağı camiasının içinde geçtiğinin altını çizen başkan adayı Şükrü Karakaya, “Uzun yıllar yurt dışında yaşamama rağmen babadan kalan bu sevda içimde hiç bitmedi” dedi.

 

“Başkanlık teklifi geçtiğimiz sezon yapıldı”

Türk Ocağı başkanı Fahri Altınör ve yönetimdeki bazı kişilerle çok önceden dostlukları bulunduğunu belirten Şükrü Karakaya, “Başkanlık teklifi geçtiğimiz sezon yapılmıştı, ancak benim bu konularla ilgili hiçbir fikrimin olmadığını belirterek, bir sezon boyunca Fahri başkanın yanında yer aldım” dedi. “Başarılı iki – üç kulübü inceledim” açıklamasını yapan Karakaya, “Onlar neler yaptı, biz neler yapabiliriz diye araştırdım ve bu işin altından kalkabileceğimi görerek Fahri başkan ve ekibinin de desteği ile bu görevi kabul ettim” dedi.

 

“Kulübümüz devlet tarafından çok ihmal edildi”

“Türk Ocağı kulübünde çalışmaya başladığımdan bu yana geçen bir yıllık süre içerinde ilk gözüme çarpan devletin Türk Ocağı’nı çok ihmal ettiğidir” açıklamasını yapan başkan adayı Şükrü Karakaya, “Öncelikle sürdürülebilir bir ekonomik yapıya kavuşmamız için devletin sadece bize değil tüm kulüplere imkanlar yaratmalıdır” dedi. “Girne’de çok ciddi bir trafik ve araç park problemi var” açıklamasını yapan Karakaya, “Bizim dışımızda Girne’de faaliyet gösteren diğer iki kulübe ait, devlet tarafından verilmiş park yerleri var ve buralardan kulüplerine ciddi mali kaynak aktarıyorlar” dedi. İmkan yaratıldığı takdirde neler yapabileceğini herkesin göreceğini belirten Şükrü Karakaya, “Benim hedef ve sonuç odaklı bir karakterim var, yani gol atmazsan galip gelemezsin ve önemli olan her maçta goller atıp galip gelerek maçı kazanmaktır” dedi. 

Bu haber toplam 2043 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.