“Mutlu ayrılmak istiyoruz”

“Mutlu ayrılmak istiyoruz”

Süper Lig’de ikinci, Teknik Direktör Necati Tilki ile ise ilk karşılaşmasını kazanan Esentepe takımı Türk Ocağı ile oynayacağı ilk gece maçını da kazanmak istiyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Yıllar sonra Süper Lig’de mücadele eden ve ligin başından beri arzuladığı puanları toplayamayan Esentepe’de dört hafta önce yaşanan teknik direktörlük değişikliği ilk galibiyeti de getirdi. Geçtiğimiz hafta yeni teknik direktör Necati Tilki ile dördüncü karşılaşmasına çıkan Esentepe, Çetinkaya karşısında 1-0 galip gelerek ligdeki ikinci, yeni hocası ile de ilk galibiyetini almış oldu. Pazartesi akşamı Girne Mete Adanır Stadı’nda Türk Ocağı takımı ile ilk gece maçına çıkacak olan Esentepe takımı, bu önemli karşılaşmadan da galip ayrılarak oynadığı ilk gece karşılaşmasından mutlu ayrılmak istiyor. Esentepe Teknik Direktörü Necati Tilki gazetemize yaptığı açıklamada , “Her geçen hafta takımım üzerine koyarak ilerleme gösteriyor. Geçtiğimiz hafta kendi seyircimiz önünde ligin belki de en zor takımlarından olan Çetinkaya karşısında zor bir galibiyet elde ederek az da olsa arzulandığı zaman neler başaracağımızı görme imkanı bulduk” dedi.

 

“Takım olarak gol atmada zorluk çekiyoruz”

Süper Lig’in başından beri geçen 11 haftada rakip filelere sadece 9 gol atabildiklerinin altını çizen Esentepe Teknik Direktörü Necati Tilki “Takım olarak gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını ve takımın başına geldikten sonra tüm çalışmalarını bu yönde yaptığını” anlattı.  Necati Tilki, “Göreve geldikten sonra geçen dört haftada rakip filelere 3 gol kaydettiklerini, buna mukabil kendi kalelerinde 5 gol gördüklerini” söyledi. Ancak son oynadıkları Çetinkaya karşısında 1-0’da olsa galip geldiklerinin altını çizen Necati Tilki, “Çetinkaya çok zor bir takım ve bu zor takım önünde zorlu bir mücadele sonunda galibiyet sevinci yaşadık” dedi.

 

“İlk gece maçımızdan da mutlu ayrılacağız”

Süper Lig’in 12. hafta maçında Türk Ocağı takımı ile Girne Mete Adanır Stadı’nda ilk gece maçına çıkacaklarını belirten Esentepe Teknik Direktörü Necati Tilki, “Bizim olduğu kadar rakip Türk Ocağı takımının da bazı noktalarda eksik yönleri var. Biz tüm hafta boyunca eksik yönlerimizi kapatmak adına çalışmalar yaptık. Bu yaptığımız çalışmaları sahaya yansıttığımız takdirde, oynayacağımız ilk gece karşılaşmasından Esentepe’ye mutlu döneceğiz” dedi. Türk Ocağı takımının hiçbir takımın durumuna ve konumuna bakmadan sahada mücadele ettiğini belirten Tilki, “Ancak bizim de hiçbir takımın durumu ve konumu ilgilendirmez, biz sadece takım olarak ortaya koyduğumuz mücadeleye sonra da bu mücadele sonunda alacağımız puan veya puanlara bakarız” dedi.

 

“Dört haftada en az 6 puan hedefliyoruz”

Pazartesi akşamı karşılaşacakları Türk Ocağı maçı ile birlikte devrenin tamamlanmasına dört karşılaşma oynayacaklarını ve bu dört maçtan en az yedi puan hedeflediklerinin altını çizen Tilki, “İki haftadır takım olarak iyi top oynuyoruz. Bunu kaybetmemize rağmen Yeşilova maçında ve geçtiğimiz hafta kazandığımız Çetinkaya karşılaşmasında her kes gördü. Şimdi önümüzde Türk Ocağı maçı iler başlayan, Binatlı, Gönyeli ile devam eden ve Gençler Birliği takımları ile son bulacak ilk yarı için önce sahada iyi futbol oynayarak koyduğumuz hedefe ulaşmak istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1594 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.