“Kulüp başsız kalmaz”

“Kulüp başsız kalmaz”

Çetinkaya’da bir yıl daha görev süreleri bulunan Başkan Süleyman Yemen ve ekibinin istifaları durumunda Dr. Bülent Dizdarlı aday olabileceğinin altını çizdi.

A+A-

Hüseyin Kıral

Çetinkaya’da başarılı bir sezon geçiren Başkan Süleyman Yemen ve ekibinin devam etmeme düşüncesi ile hareket eden Çetinkaya’nın ileri gelenleri öncelikle geçtiğimiz sezon yönetim kurulunda yer alan ve futbol şube sorumlusu olarak görev yapan iş insanı Macit Yüksel isminde birleşirken, Yüksel’in yoğun iş temposundan başkanlığa vakit ayıramayacağı öğrenildi.

Bu arada başkanlık için arayışlar devam eden Çetinkaya’da, bir yıl daha görev süreleri bulunan Süleyman Yemen ve ekibinin görevlerinden istifa etmeleri durumunda seçimli olağan üstü genel kurul yapılabilir. Her şeye rağmen Başkan Yemen’in Çetinkaya’nın geleceği için her şeyi yapmaya hazır oldukları öğrenilirken, Dr. Bülent Dizdarlı bazı gerekçeler öne sürerek bu gerekçelere olumlu bakılırsa başkan olabileceğinin altını çizdi. 

 

Dizdarlı: “Önce yönetimin istifa etmesi gerekir”

Geçmiş dönemlerde de faal olarak Çetinkaya kulübünde gerek yönetici gerek taraftar olarak çalışan Dr. Bülent Dizdarlı, Çetinkaya’da genç ve çalışkan bir yönetim kadrosu oluştuğunu belirterek “Aslında bu genç ve çalışkan iş insanlarına maddi, manevi daha fazla destek vererek eski Çetinkaya’yı yaratmalıyız” dedi. Her şeye rağmen başarılı bir sezon geçirdiklerinin altını çizen Dizdarlı, “Başkan ve ekibinin görev sürelerinin tamamlanmasına bir yılları daha bulunduğunu ve ancak onların istifa etmeleri durumunda seçimli olağan üstü genel kurulun yapılabileceğini” söyledi.

 

“Başkanlık için bazı şartlarım var”

Geçtiğimiz günlerde Çetinkaya yönetimi ve bazı iş insanları ile başkanlık konusunda görüştüğünü belirten Dr. Bülent Dizdarlı, “Başkanlık için bazı şartlar ortaya koydum ve bu şartların ön görülmesi durumunda başkan olmaya hazırım” dedi.

Öncelikli şartının kulübü Kermiya bölgesinde bulunan tesislere taşımak olduğunu, mevcut kulübü ise yapılacak plan ve projelerle kulübe değer katma arzusunda olduğunu söyledi. Mevcut yönetimin de kalmasını istediğini belirten Dr. Bülent Dizdarlı “ Birkaç yeni isim katarak Çetinkaya’yı arzulanan yere getirebiliriz” dedi. Kulübün hiçbir zaman başsız kalmayacağını da belirten Dizdarlı, “Her zaman her koşulda Çetinkaya için görev yapmaya hazırım” dedi.

Bu haber toplam 1151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.