Kolcu: "Hedefimiz, bulunduğumuz yerden kopmamak ve ligi en iyi yerde tamamlamak"

Kolcu: "Hedefimiz, bulunduğumuz yerden kopmamak ve ligi en iyi yerde tamamlamak"

Süper Lig ekiplerinden Yenicami'nin teknik direktörü Derviş Kolcu, "Şu an için hedefimiz bulunduğumuz yerden kopmamak ve ligi en iyi yerde tamamlamaktır" dedi.

A+A-

AKSA Süper Lig ekiplerinden Yenicami'de Ulus Nasıroğlu'ndan boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Derviş Kolcu, Merit Alsancak Yeşilova galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. 

Maçın ardından Bayrak Radyosu'ndaki 'Maç Sonu' programına konuşan Kolcu, "Hedefimiz bulunduğumuz yerden kopmamak ve kupada da finale kadar gidebilmek" dedi.

Kolcu şöyle konuştu: "Takımın başında iki haftamız geçti ve iki haftada iyi bir atmosfer hissettik. Geride kalan iki haftada iyi mücadele ettik, İlk galibiyetimizi de bugün aldık. Genç bir ekibiz, bunun da bilincindeyiz. Şu an için hedefimiz bulunduğumuz yerden kopmamak ve ligi en iyi yerde tamamlamaktır. Şampiyonluk gelir mi bilmiyorum... Onu zamanı gelince göreceğiz. Mağusa Türk Gücü gerçeği var ki bunu unutmamak lazım. 11 haftada 10 galibiyet, 1 beraberlik aldılar. Bundan sonra ne olur bilmiyoruz ama biz rakibimizi zorlamak istiyoruz. Kupada da gidebileceğimiz en son nokta finale kadar yürüme hedefindeyiz. Bunu yapabilecek gücümüzün olduğunu da biliyoruz.

Bu haber toplam 819 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.