İskele’de soruna çare aranıyor

İskele’de soruna çare aranıyor

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği'nde yaşanan sorunlara çare aranıyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği'nde yaşanan sorunlara çare aranıyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Gençler Birliği yönetiminden bazı kişiler soruna çözüm bulmak için bir araya geldiği öğrenildi. Bu bağlamda boykot eden futbol takımına yarın saat 14.30’da yapılacak olan idmana inme çağrısı yapıldı. Toplantıya kulüp başkanı Mustafa Gülcan’ın katılmadığı da gelen bilgiler arasında.

 

Ertürk: "Yarından itibaren çalışacağız..."

Kırmızı siyahlı ekipte tüm bu sorunlar yaşanırken, ligin 19'uncu haftasında oynanacak Türk Ocağı maçı da düşünülüyor. Takımın teknik patronu Serhat Ertürk, Türk Ocağı maçına yarından itibaren hazırlanacaklarını belirtti ve hafta sonuna kadar hazır hale geleceklerini söyledi. Yarın yapılacak olan idmana Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun da katılacağı ve sezon sonuna kadar ne gibi bir yol haritası çizileceğini futbolculara paylaşacağı öğrenildi.

 

Neler yaşanmıştı?

Bir süredir alacakları ödenmeyen futbolcular dün yapılması planlanan antrenmana çıkmadı. Oyuncuların verilen sözlerin bir kısmının yerine getirilmemesi halinde boykota devam edeceği, hatta maçlara dahi çıkmamayı planladıkları öğrenilmişti.

Bu haber toplam 1592 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler