“Hedefi belirleyecek olan sporculardır”

“Hedefi belirleyecek olan sporculardır”

Yenicami’nin teknik sorumlusu Özgü Bayraktar üstlendiği görevde baskı hissetmediğini belirtti.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu ikinci tamamlayan, Kıbrıs Kupası’nda final oynayan, sezonu Süper Kupa ile tamamlayan Yenicami’de yeni oluşum devam ediyor. Takımda organizasyonel yapılanmada yapılan düzenleme ile birlikte A takımın teknik sorumluluk görevini üstlenen Özgü Bayraktar, Yenicami’nin mücadele ettiği her kulvarda başa oynayan bir kulüp olduğunu, sportif olarak hedefi sporcuların belirlediğini belirtti.

 

Bayraktar: “Baskı hissetmiyorum”

Yenicami antrenörü Özgü Bayraktar zorlu bir görev üstlenip üstlenmediği sorusu üzerine “Ateşten gömlek giydiğimi düşünmüyorum. Çünkü Yenicami çok kurumsal bir yapıya sahiptir. Üzerimde baskı hissetmiyorum. Bu göreve beni layık gördükleri için mutluyum” ifadelerini kullandı.

 

“Yenicami yer aldığı kulvarlarda başa oynayan bir kulüptür”

Yenicami’nin kurumsal anlamda hedefinin her zaman ekonomik akıl çerçevesinde sürdürülebilir bir yapı olduğunu söyleyen Bayraktar, sportif anlamdaki hedef ile ilgili şu ifadeleri kullandı: “Yenicami her zaman mücadele ettiği kulvarlarda başa oynayan bir kulüptür. Hedefler değişiklik göstermez. Sportif olarak hedefi belirleyecek olan sporculardır. Kadro yapısı zaten hedefi belirler. Bizim kadro yapımız da hedefin ne olduğunu gösterdiğine inanıyorum. Çünkü takımımızda en az 4-5 tane milli sporcu var.”

 

Sezon öncesi kampı Ankara’da

Sezon öncesi hazırlıkları çerçevesinde iki kamp düşündüklerini belirten Özgü Bayraktar, 19-25 Ağustos tarihleri arasında Ankara, Kızılcahamam’da hazırlık kampı gerçekleştireceklerini belirtti. Bayraktar bu kamp öncesi yurt içinde de bir kamp yapmayı planladıklarını ifade etti.

Takımda iç transferi bitirdiklerini, sorunsuz bir süreç geçirdiklerini belirten Bayraktar, yabancı oyuncu konusunda geçtiğimiz yılın ikinci yarısı kadroda yer alan ancak sakatlanarak sezonu tamamlayamayan Aminu’nun geleceğini söyledi. Bayraktar, John’un durumunun belirsiz olduğunu, bu bağlamda denemek için 10 numara ve kanatta görev yapabilen Brezilyalı bir oyuncunun yanı sıra bir forvet oyuncusunu denemeye alacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1046 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.