Gruplarda sona doğru

Gruplarda sona doğru

BTM 2. Ligi grup maçlarına hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam edildi.

A+A-

Bölgesel Terfi Müsabakaları (BTM) 2. Ligi’nde grup maçlarının sonuna doğru gelinirken Play-off vizesi almaya hak kazanan takımlar da netlik kazanıyor. Yedi takımlı 1. Grup’ta son iki haftaya girilirken, diğer gruplarda son hafta maçları oynanacak. 6 grupta oynanan 17 karşılaşmada 82 gol kaydedildi.

Grubunda daha önce liderliği ve Play-off’u garantileyen Dikmen Gücü’nün performansı ise dikkat çekiyor. Ligde bu hafta konuk ettiği Gayretköy’ü 3-2 mağlup eden Dikmen Gücü oynadığı dokuzuncu maçtan da galibiyetle ayrılarak tüm gruplar içerisinde kayıp yaşamayan tek takım konumunda.

Haftanın en farklı galibiyetini ise 1. Grup ekibi İncirli elde etti. Grubunda en yakın rakibi ile arasında 4 puanlık fark olan İncirli konuk ettiği Yenişehir’i 8-0 gibi farklı bir skorla yenerek zirvedeki yerini oldukça sağlamşaltırdı.

Aynı grupta oynanan ve toplam 9 golün atıldığı Güvercinlik – Çayönü karşılaşmasını 6-3’lük skorla Güvercinlik kazanırken bu maç aynı zamanda haftanın en gollü karşılaşması oldu.

Lig liderlerinin doğrudan Play-off oynama hakkı elde edeceği, en iyi ikinci dört takımın da Play-off’a yükseleceği BTM 2. Lig’de alınan sonuçlar ve oluşan puan durumları şöyle:

 

btm-pts-1.jpgbtm-pts-2.jpg

Bu haber toplam 1292 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.