Gençler başarıyla döndü

Gençler başarıyla döndü

İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda 20-21 Ocak 2018 tarihlerinde yapılan Turkcell Türkiye U16 Salon Şampiyonası’na katılan milli takım sporcuları başarı ile ülkemize döndü.

A+A-

Ayben Arabacıoğlu yüksek atlama branşında elde ettiği 1,51’lik derecesi ile Türkiye ikincisi olma başarısı gösterdi. 60 metre branşında Petek Öztürk 8.36’lık derecesi ile Türkiye dördüncüsü oldu. 60 metre erkekler branşında Kemal Çayanoğlu 7.58’lik derecesi ile Türkiye dokuzuncusu, Can Sakallı ise 7.56’lık derecesi ile Türkiye 7’ncisi olarak organizasyonu tamamladı.

                                                                                                                                                    

Sırada U18 var

21-23 Ocak tarihlerinde İstanbul Atatürk Atletizm Salonu’nda yapılacak olan Turkcell Türkiye U18 Salon Şampiyonası’nda ülkemiz atletleri de yer alacak. Yarışlarda yer alacak olan kafilede sporcu olarak Hasan Avkat (Sırıkla Atlama ve Gülle Atma), Saffet Özmenek (60 metre ve Uzun Atlama), Sude Kadıoğlu (Gülle Atma) ve Azat Etkü (Yüksel Atlema ve 60 metre Engelli) yer alırken, antrenör olarak Özgür Kıralp ve Niyazi Serhaner bulunuyor. Kafile yarın İstanbul’a gidecek.

Bu haber toplam 2299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.