Final maçlarının sahaları açıklandı

Final maçlarının sahaları açıklandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen K-Pet Süper Lig ve K-Pet Birinci Lig'de Play-off ve Play-out 3'üncü maçları 23 Mayıs 2019 Perşembe günü oynanacak.

A+A-

Final niteliği taşıyan karşılaşmalar Lefkoşa, Cihangir ve Güzelyurt’ta yer alacak.

 

Beraberliğe bir maç daha oynanacak

K-Pet Süper Lig’den düşecek olan son takımın belirleneceği, Binatlı ile Esentepe arasında oynanacak olan Play-out karşılaşması Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan taraf lige veda edecek son takım olacak. Maçın berabere bitmesi halinde iki ekip arasında bir karşılaşma daha oynanacak.

 

Süper Lig vizesi Güzelyurt’ta çıkacak

K-Pet Süper Lig’e Göçmenköy ve Düzkaya’nın ardından yükselecek son takımın belirleneceği Play-off üçüncü maçı olan Ozanköy – Hamitköy maçı, Üner Berkalp Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak. Maçtan galibiyetle ayrılacak olan taraf Süper Lig’e yükselecek. Berabere bitmesi halinde Süper Lig’e yükselen ekip Ozanköy olacak.

 

Son veda Cihangir’de belli olacak

Birinci Lig’den Bölgesel Terfi Müsabakaları 1. Ligi’ne Değirmenlik ve Yeniboğaziçi’nin ardından düşecek son takım Play-out üçüncü maçında belli olacak. Maraş ile Mormenekşe arasında oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’de Cihangir Stadı’nda yer alacak. Galip gelen takımın yanı sıra Maraş’a ligde kalmak için beraberlik yeterli olacak.

 

K-Pet Süper Lig Play-out

Şht. Hüseyin Ruso Stadı: Binatlı – Esentepe (17.00)

 

K-Pet Birinci Lig Play-off

Üner Berkalp Stadı: Ozanköy – Hamitköy (19.30)

 

K-Pet Birinci Lig Play-out

Cihangir Stadı: Maraş – Mormenekşe (17.00)

Bu haber toplam 1441 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.