Erenköy çimlenecek

Erenköy çimlenecek

Alt yapısı hazır olan Yeni Erenköy sahası Eylül ayında yeni çehresi ile hizmete giriyor.

A+A-

Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Yenierenköy sahasını yerinde incelerken, yapılacak olan çalışmalar hakkında hem bölge halkına hem de basın mensuplarına bilgi veridi. Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu Erenköy sahası ile ilgili planlanan çalışmaları Başbakan Hüseyin Özgürgün’e aktarırken, sahanın yapılacak olan çalışmalardan sonra Eylül ayında hizmete gireceğini belirtti. Cahitoğlu yaptığı açıklamada, Yenierenköy sahasının alt yapısının hazır olduğunu kısa süre sonra ekim işleminin başlayacağını, bununla birlikte ise tribün ve soyunma odası ile birlikte sahaya çevre düzenlemesinin yapılacağını belirtti. Başbakan Hüseyin Özgürgün ise Yenierenköy sahasını incelemesi sırasında basına yaptığı açıklamada Spor Dairesi’nin saha ile ilgili her türlü çalışmayı özveri ile yapacağını, soyunma odasıyla, tribünleri ve çim zemini ile Eylülde Yenierenköy Stadı’nın açılışını  yapacaklarını söyledi.

 

Sipahi ele alınıyor

Yenierenköy ziyaretinin ardından Sipahi köyünü ziyaret eden Başbakan Hüseyin Özgürgün ve Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu burada da bir takım incelemelerde bulundu. Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu’nun da yer aldığı ziyaret de Gençlik Merkezi yapımı adına çalışmalar aktarıldı. Sipahi köyündeki Cemil Yılmaz Spor Salonu’nun ve bitişiğindeki halı saha ile birlikte açık basketbol sahasında birtakım çalışmaların yapılacağını aktaran Hüseyin Cahitoğlu, konu ile ilgili Başbakan Hüseyin Özgürgün’e bilgi verdi.

Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu ise yapılacak olan kamp merkezi ile ilgili olarak İnşaat ve Planlama Dairesi’nin eski Rum okulunun Gençlik Merkezi’ne dönüştürülmesi için maliyet hesaplaması yapmakta olduğunu, çalışmanın tamamlanmasıyla birlikte projenin hayata geçirileceğini ifade etti.

Bu haber toplam 1741 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.