“Düzkaya'yı hak ettiği yere taşıyacağız”

“Düzkaya'yı hak ettiği yere taşıyacağız”

Düzkaya'nın yıldız ismi takımının durumu ile ilgili konuştu.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Düzkaya forması giyen ve ‘Yerli Zlatan’ lakabı ile tanınan Türkiyeli golcü isim Ferdi Kösem Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu.

Türkiye’de Göztepe, Afjet Afyon, Aliağa ve birçok BAL Ligi takımlarında forma giyen, devre arasında Düzkaya’ya katılarak 11 maçta 10 gol atarak takıma önemli katkı sağlayan Kösem, “Türkiye'de 1 sezonda 2 transfer hakkımı doldurduğum için eski takımıma dönecekken Düzkaya'nın teklifini değerlendirerek yeni heyecan, yeni hedefler için Kıbrıs'a geldim” dedi.

 

Kösem: “Kalan maçlarda hedefe ulaşarak Süper Lig’e çıkacağız”

Ferdi, haftalar ilerledikçe ne kadar doğru bir karar verdiğini anladığını ifade ederek burada çok değerli insanlar tanıdığını, takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını ve kalan 3 haftada hedefe ulaşarak Düzkaya'yı hak ettiği yer olan Süper Lig'e çıkaracaklarını söyledi.

Son olarak gelecek sezon ile ilgili de konuşan Ferdi, şimdiden Türkiye'den bazı kulüplerden teklif aldığını fakat Kıbrıs'ı sevdiğini ve seneye uygun şartların oluşması halinde şampiyonluk hedefi olan bir takımda forma giyerek ülkemizde de gol krallığı yaşamak istediğini ifade etti.

Bu haber toplam 1547 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.