Dünya yıldızları Lefkoşa'da parladı

Dünya yıldızları Lefkoşa'da parladı

Dünya Karması – Yıldızlar Karması yardım maçında bir döneme damga vuran yıldız isimler forma giydi

A+A-

Dünya futbolunda bir döneme damga vuran yıldız oyuncular Cumartesi gecesi düzenlenen yardım maçında Lefkoşa Atatürk Stadı’nda yer aldı. Bu sezon Merit Alsancak Yeşilova forması giyen Kongolu yıldız Lomana Lua Lua ile Arsenal’in unutulmaz isimleri arasında yer alan Nijeryalı Nwankwo Kanu ve Tekin Birinci’nin işbirliğinde organize edilen Dünya Karması – Yıldızlar Karması karşılaşması Atatürk Stadı’nda oynandı. Kalabalık bir futbol sever kitlesinin takip ettiği karşılaşma 4-4’lük eşitlikle sonlanırken oyuncuların performansı tribünlerden alkış aldı.

 

yildizlar-haberici-1.jpg

 

Önemli isimler forma giydi

Kanu’nun kaptanlığını yaptığı Dünya Karması ile Lua Lua’nın kaptanlığını yaptığı Yıldızlar Karması’nda dünya ve Türk futbolunun yanı sıra ülkemizde bir döneme damga vuran isimler de forma giydi. Ertan Ali Tümsoy’un teknik direktörlüğünü yaptığı Yıldızlar Karması’nda Lua Lua, Tugay Kerimoğlu, Orhan Kaynak, Gökhan Emreciksin, Ahmet Dursun, Feyyaz Uçar, Tanju Çolak, Hasan Kabze, Ali Duvarcı, Derviş Kolcu, Redif Nurel, Jacques, ve Kemal Uçaner gibi önemli isimler forma giydi. Süleyman Göktaş’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Dünya Karması’nda Kanu, Eneramo, Youla, Yakubu, Essien, Yattara, Ahmet Zenga, Kadri Alagöz ve Ali Oraloğlu gibi isimler yer aldı.

 

yildizlar-haberici-2.jpg

 

Başlama vuruşu Akıncı’dan

Karşılaşmanın başlama vuruşunu Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı gerçekleştirdi. Nicosia Finans, Merit, Konya Mutfağı, Nurel Construcion ve Les Ambassadeurs’un sponsor olarak destek verdiği karşılaşmayı kalabalık bir seyirci topluluğu takip etti. Karşılaşma her iki tarafın attığı goller sonuncunda 4-4’lük eşitlikle sonuçlandı.

 

yildizlar-haberici-4-001.jpg

 

Duvarcı jübilesini yaptı

Eski hakemlerimizden Savaş Tilki’nin orta hakem olarak görev yaptığı karşılaşmada Yıldızlar Karması’nda görev yapan Ali Duvarcı, aktif futbol hayatına bu önemli karşılaşmada noktayı koydu. Alkışlarla oyundan çıkan Duvarcı’ya yaptığı katkılardan dolayı K.Kaymaklı başkanı Hasan Tosunoğlu plaket takdim etti.

 

yildizlar-haberici-3.jpg

 

Gelir 3 vakfa bağışlanacak

Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan Dünya Karması – Yıldızlar Karması’nın geliri üç vakfa bağışlanacak. Elde edilen gelir Lua Lua Vakfı, Kanu Kalp Vakfı’nın yanı sıra ülkemizden Özel Eğitim Vakfı’na (ÖZEV) bağışlanacak.

 

Bu haber toplam 1793 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum