Dikmen'den Cahitoğlu'na ziyaret

Dikmen'den Cahitoğlu'na ziyaret

Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, T. Ersalıcı Dikmen Spor Kulübü Başkanı Atilla Atakanlı ve yönetim kurulunu Spor Dairesi’nde kabul etti.

A+A-

Kabulde konuşan Başabakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu, ülkemizde bulunan tüm kulüplere verilen desteğin bu yıl yine devam ettiğini belirtti. Zaman zaman spor kulüpleri ile bir araya gelerek yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldığını ifade eden Hüseyin Cahitoğlu, Turgay Ersalıcı Dikmen Spor Kulübü’nün tarafımıza yapmış olduğu talep doğrultusunda kulübe ait tesislerle ilgili olarak çalışmalara başlayacaklarını söyledi. Bu vesileyle Başbakanlık Spor Dairesi olarak Turgay Ersalıcı Dikmen Spor Kulübü’ne ait tesisin eksikliklerinin giderileceğini belirten Cahitolu, Dikmen Spor Kulübü’ne başarı diledi.

Turgay Ersalıcı Dikmen Spor Kulübü Başkanı Atilla Atakanlı ise bir konuşma yaparak, Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na tesilserle ilgili olarak taleblerinin olduğunu, Cahitoğlu’nun ise bu talebi geri çevirmeyerek zaman kaybetmeden çalışmalara başlayacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Atakanlı, bu konuda kendilerine hiç düşünmeden destek olan Başbakanlık Müsteşarı Hüseyin Cahitoğlu’na kulübü ve yöneticileri adına teşekkür etti.

Bu haber toplam 370 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.