“Bu tarz bir linç kültürü bizim toplumumuza yakışmamaktadır”

“Bu tarz bir linç kültürü bizim toplumumuza yakışmamaktadır”

"Bu tarz bir linç kültürü bizim toplumumuza yakışmamaktadır. Bizler ülkemizin yasemin kokularına, dalgaların kıyılarımızda çıkardığı seslere bir de gençliğine sevdalıyız!”

A+A-

Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Mağusa Türk Gücü’nün taraftar grubu Ultracrows yazılı bir açıklama yaptı. Grubun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada bazı kulüplerin sergilediği davranışların ülke futbolunu kaosa doğru sürüklediği ifade edildi.

 

 Yapılan açıklama şöyle;

“Üç haftadır bilinçli olarak futbol kamuoyunu meşgul ettiğine inandığımız, polemik ve algı yaratarak başarısızlıklarını ört pas etme çabası içerisindeki ülkemizin köklü camialarından bir tanesini ve taraftarlarını, hakemlerimiz üzerine kurdukları bu linç anlayışından bir an önce kurtulup sağ duyulu olmaya davet ediyoruz. Maç sonunda ve maç içerisinde hakemleri etki altına almak üzerine kurgulu bir futbol anlayışı ülke futbolumuza zarar vermektedir. Benzer hatalara bütün takımlar maruz kalıyorken, ortalığı bu kadar yangın yerine çevirmek art niyetli ve algı amaçlıdır. Liglerde bulunun bütün takımlar, taraftarlar ve hakemlerimiz de dahil maçlar adaletli yönetilsin istiyordur. Burada önemli olan yapılması gerekeni, yani hatalarımızdan dersler alarak daha iyisini yapabilme çabasıdır. Tekrar ifade etmek istiyoruz bu tarz bir linç kültürü bizim toplumumuza yakışmamaktadır. Bizler ülkemizin yasemin kokularına, dalgaların kıyılarımızda çıkardığı seslere bir de gençliğine sevdalıyız!”

Bu haber toplam 1487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.