“Bu sezon lige renk katacağız”

“Bu sezon lige renk katacağız”

Küçük Kaymaklı’nın tecrübeli oyuncusu Hüseyin Adal, YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı takım kaptanı Hüseyin Adal YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu. Adal, çok iyi ve verimli bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, yurt dışında Kartepe'de gerçekleşen kampta çok sıkı çalışma imkânı bulduklarını ifade etti. Adal, bu sezon lige renk katan, göze hoş gelen bir oyun oynamak istediklerini söyledi.

 

Adal: “Kupada final oynamak istiyoruz”

Kaymaklı’nın kaptanı Hüseyin Adal, mevcut kadrolarına yapılan kaliteli isimlerin yanı sıra, alt yapıdan gelen genç isimlerden oluşan iyi bir kadroya sahip olduklarını kaydederek, lige kadar hazır hale geldikleri zaman daha güçlü bir Küçük Kaymaklı izlettireceklerini söyledi. Kıbrıs Kupası’nda final oynamak istediklerini altını çizen tecrübeli oyuncu, takım olarak başaracak güçleri olduğuna inandığını ifade etti. Adal, lige Lefkoşa derbisi Gençlik Gücü maçı ile başlayacaklarını ve iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

 

“Camia ve taraftarı yanımızda görmek istiyoruz”

Hüseyin Adal, tüm Küçük Kaymaklı camiasını ve taraftarını yanlarında görmek istediklerini, şu an en büyük avantajlarının başkan, Yönetim Kurulu, teknik ekip ve oyuncuların iç içe olması olduğunu söyledi. Bu birlikteliği alacakları skorlara yansıtıp güzel bir sezon olmasını dileyen Adal, sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1649 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.