Avrupa'nın önemli isimleri yarışacak

Avrupa'nın önemli isimleri yarışacak

Kuzey Kıbrıs 2018 Drift Şampiyonası final yarışı ve final sonrası gösteri amaçlı yurt dışından ünlü pilotların da katılacağı Özel Kupa, 9 Aralık Pazar günü Lefkoşa Cemsa Karting Pisti’nde gerçekleştiriliyor.

A+A-

Kuzey Kıbrıs 2018 Drift Şampiyonası final yarışı bu hafta sonu Cemsa Sporting Center’de yapılıyor. Büyük bir etkinliğe imza atmaya hazırlanan Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü ve Drift NEU organizasyon, 8-9 Aralık tarihleri arasında; final yarışı antrenmanları, sıralama turları, sezonun final yarışı ve Avrupa’nın önemli pilotlarından Conor Shanahan ve Jack Shanahan’ın da katılacağı özel kupa hazırlıklarını sürdürüyor.

Özel yarışa, Kıbrıs’ın güneyinden favori pilotlar, eski KKTC şampiyonları ve ülkemizin seçkin yarışçıları ile KKTC 2018 Drift Şampiyonası’nın en iyi 14 pilotu katılacak. Şampiyona puan durumunu etkilememesi için böyle bir karar aldıklarını açıklayan KKOK yetkilisi İrfan Topcu, sıralama turlarının Cumartesi günü yapılacağını, Pazar günü seyircilerin gün boyunca ikili eşleşme izleyebileceğini açıkladı. Pazar günü iki yarış yapılacağını, sabah KKTC 2018 Drift Şampiyonası’nın tamamlanacağını, öğleden sonra ise özel yarışın yapılacağını belirtti.

 

Finale yakışır hızlı ve güvenli bi pist hazırlanacak

Final yarışı için farklı bir pist kurma düşüncesinde olduklarını belirten organizasyon yetkilileri, bugüne kadar yarışılan en hızlı pisti hazırlamak için düğmeye bastıklarını, Cemsa Sporting Center pisti içerisinde bazı modifikasyonlar yaparak, final adına yarışır şekilde hızlı ve güvenli yepyeni bir pisti sporcu ve seyirci karşısına çıkaracaklarını belirttiler.

Bu haber toplam 1259 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.