“2. Asya Atlı Spor Country Kupası” etkinliği düzenleniyor

“2. Asya Atlı Spor Country Kupası” etkinliği düzenleniyor

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen “Asya Atlı Spor Country Kupası”, KKTC Binicilik Federasyonu çatısı altında 15 Ekim Pazar günü Akova'da gerçekleşiyor

A+A-

Bu yıl 2’ncisi düzenlenen “Asya Atlı Spor Country Kupası”, KKTC Binicilik Federasyonu çatısı altında ve Dumlupınar Türk Spor Kulübü ile Geçitkale Belediyesi ana sponsorluğunda 15 Ekim Pazar günü saat 14.00’de Asya Atlı Spor Kulübü, Akova’da gerçekleşiyor.

Kuzey Kıbrıs'ın dört bir yanından binicilik kulüplerinin katılımıyla gerçekleşecek olan engel atlama yarışmasında binicilik sporu meraklılarına keyif ve eğlence dolu bir gün yaşatmayı hedefleyen “KKTC Binicilik Federasyonu 2. Asya Atlı Spor Country Kupası”, 70 cm acemi parkuru ile başlayacak. Mücadele dolu 85 cm, 100 cm ve Kuzey Kıbrıs’ta ilk kez koşulacak 115 cm parkurları ile devam edecek. Parkurlar sonrasında ise heyecan dolu ‘Kudret Yarışı’ gerçekleştirilecek. ‘En Şık Binici’ de dahil sürpriz özel ödüllerin de verileceği yarışmada festival tadında bir etkinlik olacak. Federasyondan yapılan açıklamada etkinliğe tüm halkın davet edildiği duyuruldu.

Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.