Türkiye şampiyonu GAÜ

Türkiye şampiyonu GAÜ

GAÜ, Türkiye Üniversitelerarası Badminton 1. Lig müsabakalarında şampiyon oldu.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Badminton Takımı, 24 - 29 Mart tarihleri arasında Antalya Kaya Bellek’de düzenlenen Türkiye Üniversitelerarası Badminton 1. Lig müsabakalarında şampiyon olma başarısı gösterdi. Kurada ‘D’ grubunda yer alan takım, grubundan birinci olarak çıkarak ve yenilmeden final oynadı ve şampiyon oldu.

Takımın başarısı ile her zaman gurur duyduklarını ifade eden GAÜ Spor Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün, üniversite olarak akademik başarıların yanında sportif faaliyetlerdeki üstünlüklerini de şampiyonluklar ile kanıtladıklarını ifade etti. Doğgün, ayrıca ferdi müsabakalar da ise kadınlar ferdide Esra Gökalp’ın ikinci, erkeklerde ise Erkan Taş’ın üçüncü olduğunun bilgisini aktardı.

Yrd. Doç. Dr. Muzaffer Doğgün’ün başkanlığındaki kafilede Savaş Dursun, Erkan Taş, Abdullah Ekinci, Esra Gökalp, Dilara Kırcı ve Elif İlçin sporcu olarak yer aldı. GAÜ Karabük Üniversitesi’i 4-1, İstanbul Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ve Kocaeli Üniversitesi’ni 3-2’lik skorlarla mağlup etti.

Bu haber toplam 1971 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.