Tüm zamanların puan durumu

Tüm zamanların puan durumu

Yenidüzen, 1955 yılından bu yana oynanan ve oynanmaya devam eden ülke futbolunun en üst liginin puan durumunu her hafta okuyucularına güncelleyerek aktarıyor

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun (KTFF) 1955 yılında kurulması ile birlikte ülke futbolunun en üst ligi olan Süper Lig’de 61’ıncı sezon devam ediyor. Daha önce 1. Lig adı altında da oynanan ligde Yenidüzen her hafta en üst ligin puan durumunu okurlarına güncelleyerek aktarıyor.

 

Ülke futbolunun en üst liginde tarihindeki sekizinci sezonunu geçiren Hamitköy, geride bıraktığımız hafta önemli bir aşama kat etti. Her ne kadar konuk ettiği Merit Alsancak Yeşilova’ya yenilse de Hamitköy, tarihindeki 200. en üst lig maçını oynamış oldu.

 

Mağusa Türk Gücü adına da geride bıraktığımız hafta bir anlam taşıdı. Ligin yenilgisiz lideri konuk ettiği Yonpaş Dumlupınar’ı 2-0 mağlup ederken, maçtaki ikinci golü rakip filelere gönderen Beninli yıldız oyuncu Mickael Pote, MTG’nin tarihindeki 2300. lig golünü kaydetmiş oldu.

 

Tüm zamanların puan durumunda Doğan Türk Birliği konuk ettiği Yenicami ile 2-2 berabere kalırken, bu maçtan alınan puan Girne ekibinin toplam puanını 1600 yaptı. Doğan böylelikle 1600 puan barajını yakalayan altıncı takım oldu.

 

tum-zamanlar-10-001.jpg

Bu haber toplam 679 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.