Slovenya’da yarışacaklar

Slovenya’da yarışacaklar

Cemal Direkci ve Umut Akçıl Türkiye Milli Takımı ile 6. Avrupa Yamaçparaşüt Şampiyonası'nda yer alacak.

A+A-

13-22 Eylül 2018 tarihleri arasında 6. Avrupa Yamaçparaşüt Şampiyonası’na katılmak üzere KKTC Hava Sporları Federasyonu’nun milli sporcularından Cemal Direkci ve Umut Akçıl hem ülkemizi hem de Türkiye Milli takımını temsil etmek amacıyla Slovenya’ya gitmek üzere adadan ayrıldı.

Tüm dünya ülkelerinde kabul edilen ve hava sporları dalında tek söz sahibi olan Uluslararası Hava Sporları Federasyonu (FAI) tarafından, Slovenya’nın Kobarid kentinde 110 yarışmacı ve 20 ülkenin katılımıyla 6. Avrupa Yamaç paraşüt şampiyonası gerçekleşecek. 13 – 15 Eylül tarihleri arasında antrenman uçuşları ile başlayacak olan şampiyona, 16 Eylül tarihinde resmi açılış töreninin ardından 7 gün boyunca dünyanın en iyi sporcuları arasında sporcularımız uçuşlarını sürdürecekler. Sporcuların toplam 12 tur uçuşu sonrasında ferdi ve takım klasmanında sıralama yapılacak.

Ayrıca, Cemal Direkci ve Umut Akçıl Türk Hava Kurumu’nun düzenlemekte olduğu Türkiye yamaç paraşütü liginde bu yıl büyük bir başarı grafiği yakalamış olup bunun yanında FAI’nin organize ettiği Türk sporcular sıralamasında 1. ve 3. sırada yer alıyor.

Bu haber toplam 1086 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.